Bir-prens-annesiii Kızlar doğumdan sonra anneye yatan süt parasını alabilmek için başvuru mu yapmak gerekiyor
Bir-prens-annesiii Bir-prens-annesiii aynı şekilde babaya da yatan para içinde başvuru yapılıyor mu bilgis olan var mı
Bir-prens-annesiii yasminmomy internette herhangi bir başvuruya gerek olmadığı doğum yapılan hastane tarafından süt parası için giriş işlemini sistemden yaptıkları yazıyor ama ne kadar doğru bilemedim
Mree Bir-prens-annesiii bizim de hastane yaptı hesabımıza yattı para ama babayı bilmiyorum sadece süt parası yattı
Bir-prens-annesiii Mree bugün gittim başvuru yaptım ptt ye adınıza yatar dedi e devletten nerden bakabilirim yatıp yapmadığını görebilmek için
nkizilates Bir-prens-annesiii ben bir yere başvurmadım otomatik banka hesabıma yattı. 170 aradım banka hesabımı tanımlattırdım hesabın yoksa ptt yatırıyolar
Bir-prens-annesiii yasminmomy bende bugün gittim sosyal hizmetlere çocuğun kimliğiyle benim kimliğim yeterli oldu 45 gün içinde yaramış ptt ye benim adıma benim sigortam olmadığı için eşimde 170 i arayıp oda başvurucak ona da bir ücret yatıyormuş
Mree Bir-prens-annesiii doğum yardım başvuru sonucu sorgulama diye bir yer var emin değilim ama burdan belki görebilirsiniz ya da emzirme ödeneğinden