Rylmaz merhaba bebeğimde kafa yamukluğu var sol tarafına yatıyor sürekli, biraz düzeldi gibi ama okuduğumda zamanla geçen düzelen çok olmuş kask kullananlarda var sanırım. yaşayanlar bilgisi olanlar benimle paylaşır mısınız
Peeri Rylmaz kaç aylık bebeğiniz sağına yaptırın ve dönmemesi için uyanmıyorsa tabi arkasına yastık vs birşey koyun. Çok sorun edilecek bir bozukluk varsa da kask varmış 1 yaşına kadar takılıp düzeliyormuş.
Merve060 Rylmaz düzeliyor hiç endişe etmeyin biraz da sağ tarafına yatırın 1 hafta 10 gün gibi duzeldigini göreceksiniz benim kızımda 4 aylık bizim sağ taraf biraz düz gibiydi hep sağ tarafına yatıyordu sol tarafına yatırdım belli bir süre düzeldi simdi dönüsümlü bir sekilde yatiriyorum iki tarafina da😊
TwinsAndBeren Rylmaz merhaba yan yatma yastığı alın mutlaka bir de doktor boyun masajı önerdi boyun kasları ile ilgili olarak hep bi tarafa yatarmış bebek. Benim de 4 aylık bebeğim var aynı sorun bizde de vardı 1 aydır yan yatma yastığı kullanıyorum hep diğer tarafa yata yata oraya alıştı yamukluk da epey düzeldi