Çocuklarınızla yaşadığınız komik anlar var mı hanımlar😀anlatında neşemiz yerine gelsin😀
RobinScherbatskyy 3,5 yaşında kızım geçen aniden geldi koşturuyor, hoplaya zıplıya kalp te o zaman daha çok hızlı atıyor güm güm bak diyo kalbime kalbime çatır çutur kırılıyo dokun dokun 🤣🤣
RobinScherbatskyy yurtdışı da yaşıyoruz pazar günü iş çıkışı oy kullanmaya gittik kızım 20 aylık. baya uzun sıra var bekliyoruz bebek arabasını da almadım yorulsun evde rahat gece uykusuna geçsin diye bizle yürüyor. duruyorduk elimizi tutmuyordu kendince oynuyor bi an geldi anne bak adam popiş deyip elledi . hani yabancı biri olsa durumu kurtarırdık belki ama adamda türktü ve anlıyor ne dediğini çok utandık yerin dibine girmek istedik ama olanda komik yani😂 sonra yere çöktüm annecim adamların tanımadığımız teyzelere dokunmak yok ayıp tamam mı dedim. döndü adama bakarak ayıp ayıp yok diyor 😅😅😅
RobinScherbatskyy oğlum kendi pırtlamasından korkup ağlamıştı çok gülmüştüm yav dhjsh😂😂
RobinScherbatskyy ağzına kusmuştu valla kendi sütümü çocuğun ağzından yutuverdim ya
RobinScherbatskyy ben kısa boylu biriyim kızımın beşiği de park beşik ve içi çok derin kızım yatıyordu yerine bırakayım demiştim birden dalginligima geldi koyarken beşiğin içine düştük kızım uyandı tâbi ben o sıra feryat figan bağırıyorum oda saçlarımı çekip kahkaha atıyordu eşim kurtarmıştı 🥺🥰🤗 birde bebişim biberonunu babasının ağzına sokuyor eşimde uyuya kalmış bir biberon mamayı babasına icirmisti adamın saçı başı mama duştan çıkınca şok olmuştum 🙀
RobinScherbatskyy oğlumun kulağına seni çok seviyorum diye fısıldadım gülümsedi sonra o benim kulağıma ağzını yaklaştırdı, merakla bekliyorum ne diyecek diye. Durdu durdu alo alo dedi 😅🤣🤣🤣😂 çok güldüm ona ya😂 oğlum 2yaşında bu arada😁
RobinScherbatskyy Uyku sersemi bir gün oğlumla uyurken oğlumu top gibi yapıp başımın altına yastık diye almışım. Kafamın altında kıpırdaşınca farkedip düzelttim😆
RobinScherbatskyy yaa yeni doğduğu zaman 15-20 günlük falandı bi gece yattık eşimle oda ortamızda baby nestte uyuyor saat 12 de bi başladı kaka yapmaya 1 e kadar 😂😂 Kıyamadığım ıkına ıkına anca yapmıştı 😂😂
RobinScherbatskyy yurtdisindayim dogumdan sonra eve ebe geliyordu herseyi anlatiyor bize ciddi bir ogretmen gibi altini degistirirken bacaklarini nasil tutacagiz vs vs aldi altino acti gosteriyor pisik kreminide surdu nasil surecegiz gostere gostere anlatiyor tam o anda bizimki puskurttu kadinin eline koluna🥴kadin korktu guluyoruz esimle kadinda gozunden yas gelene kadar guldu😅babasi hapsirinca far görmüş fare gibi korkup ne ağlamıştı ya 😳 ha bide kendi osurugunda korkuyor hala…. Ya bence her ani komik😂 küçük adamim benim daha on aylik cok eglenecez belli
RobinScherbatskyy Oğlum 2 buçuk yaşında dışarı çıkınca herkese laf atar yolda gördüğüne neresi olursa gecen yemek yıyoruz eşim ben üçümüz yan masada adam oturuyor gözlük ve şapka takmıs bakk abi gözlük takmıs sapka takmıs bak bak dıye sureklı dönüp dönüp ona bakıyor bay bay yap abiye diyor adamda kulaklık vardı duymuyor bizi eşimle bıyık altından gülüyoruz 😂😂🤓 çok sosyal insan canlısı benimki yoldan biri gecse bu kim merhaba dıyor ikimizken oglum sessiz olalım dıyorum markettede aynı tuvalet kagıdında penguen var bak anne bak munguen dıyor ayy allahım çok şebek dısarı cıkmaya çekiniyorum kasadakileri insanları inceliyor tam bir maskotu oldu zaten dibimizdeki sık gıttıgımız marketın ooo kuzey bey sacların sekıl hosgeldın dıyorlar oda sen iyimisin dıyor onlara güya hal hatır soruyor🤭🤭😂😂😂😅
RobinScherbatskyy oğlum henüz küçük altını açan herkese işemesi dışında bir şey yaşamadık ama,üç yaşlarındaki yigenimle eczaneye gittik baya kısa boylu bir amca girdi içeriye,bağıra bağıra aaa bak küçük adam geldi diyor sus ayıp diyorum yok gidip boy ölçüp bak boyumuz nerdeyse aynı diyordu neyse ki amca birşey demedi 😂😂
RobinScherbatskyy oğlum geçen sene dışardayken sürekli bırak beni yardım edin diye ağlıyordu parka gidiyoruz eve gelmek istemez ağlar karnım burnumda zar zor kucağıma alıp eve kadar getirirdim bi gün babasıyla parka gittiler dönüşte de köşede ki bakkala girdiler tabi oğlum bakkaldan koşarak çıkıp karşıdan karşıya geçmeye çalıştı arabaların sık geçtiği yer bi nevi cadde gibi. Neymiş parka gidecekmiş babası kucağına aldı diye bir başladı ağlamaya bırak beni diyorum imdat yardım edin bana bıraaak diye kendini yırtıyor çırpınmasıda cabası yoldan geçenler ters ters bakıyor ben balkondan sesleniyorum yok en sonunda baba beni bırak dedi de herkes yoluna devam etti çok şükür öyle ağladığı zamanlarda birileri gelip kavga etmedi bizimle ve karakolluk olmadık 😬😬
RobinScherbatskyy 2 günlükken altını alıyordum yoğunbakımdaydık o zaman altını açmamla üzerime sarı boklarını bırakması bir olmuştu komik mi bilmiyorum ama aklıma başka komik bişeyi gelmedi 😂
RobinScherbatskyy bebeğim küçüktü tam hatırlamıyorum amaa 4-5 aylık vardı eşim ben bebeğim avm ye gittik işte bir tane mağazaya girdik bebeğimde sıkıldı bebek arabasından eşim de kucağına aldı bi süre şonra bebeğim sanırım ıshal olmuş bir yaptı eşimin eline yere falanda düşmüştü kakası 🤣🤣🤣
RobinScherbatskyy kızım 15 aylık gece bi anda uyandı oturdu kahkaha attı sonra geri uyudu azıcık tırsmadım değil ama demek ki güzel rüya görmüş 😂
RobinScherbatskyy Kızımla tek olduğumuzda lavaboya giderken çok korkarım çünkü benim kızım hiç durmaz.O yüzden lavaboya giderken kapıyı azıcık açık bırakırım sesini duymak için.Kizim ne zaman güzel birşey yapsa aferim kızıma derim.O günde kızım lavabonun kapısına geldi oturdu.Tabi ister istemez sesler duyuyor🤭 benim işim bitince kızım bir anda “aferim anne” diye alkışladı beni buna çok gülmüştüm. Bir gün yine seni çok seviyorum dedim kızıma.Bu kelimeyi tekrar etmeyi söylemeyi ve duymayı çok severim.Kizima hergun defarca söylerim.Kizim bir gün annenanesin de kaldığı günün ertesi günü geldi sarıldık birbirimize seni çok seviyorum dedim.Kizimda “ben de seni çok” dedi cok şaşırmıştım.Hala öyle diyor bana🥰😘
RobinScherbatskyy bu olayı hiç unutamıyorum bebeğim yeni doğduğunda sırtına kadar kaka yapmıştı her yeri kakaydı . Hemen eşimi aradım gel yıkamamız lazım ıslak mendille geçmez bu dedim . Eşimi beklerken elimde tuttum hep . Ellerimin arasından kaka akıyordu resmen . Öylece ayakta bekledim. Sonra kapı çaldı eşim anahtarını almamış elim ayağıma dolaştı çocuğu alt açma örtüsüne bokun içine bırakmıştım . Kapıyı açtım eşime kızdım neden anahtarla girmiyorsun çocuk bokun içinde diye 😂😂
RobinScherbatskyy kızım 17-18 aylık filandi eşim gece çalışıyordu kızım yanımda yatıyordu yatakla duvar arasind açık kucik bı boşluk var gece oraya basasagi düşmüş ama ağlaması gece gece düştüm ben düştüm ben diye bagirmistino zaman çok gülmüştüm gece gece ağlamak yerine bu şekilde bagirmisti😂
RobinScherbatskyy benimki 4 buçuk aylık kızım kendi kendine dönüyor yatakta yüz üstü gelince bize sesini yükseltip bağırıyordu kurtarın der gibi biz de kurtarıyorduk 😅😅ama sonradan kendi geri dönüp düzelmeyi öğrenmiş 😅😅😅
RobinScherbatskyy dün doktora götürdüm oğlumu doğdu doğalı osuru çok kötü kokar büyük insanınki gibi aynı doktor altını aç annesi dedi tam o sıra oğlum bi osurdu doktor ay kusucam şimdi böyle koku mu olur dedi ben gülmeye başladım asistanına seslendi elif teyzesi gel kokla diye 😂😂 ben gülmekten çocuğun altını bezliyemedim 😂
RobinScherbatskyy oğlumun ilk gaz çıkardığı zamanla ilgili bir anımız var bizim de. Bir gün odada bebişimizle ilgileniyorduk eşimle sonra zarttt diye bir ses. Eşim bana bakıyor ben eşime bakıyorum. Sesin bizimkinden geldiğini anlamadık başta. Eşim bana sen mi yaptın dedi yok dedim ben sen mi yaptın dedim ben de eşime 🤣 o da yok deyince meğerse bizim ufaklık çıkarmış o gazı. O gün çok şaşırmıştık ve gülmüştük minicik bebek nasıl osuruyor diye 🤣🤣 hâlâ da sesli gaz çıkarır fosur fosur 🤭
RobinScherbatskyy görümcelere gitmiştik çekmecesinden külodunu alıp boynuna geçirip misafirlerin yanına gelmişti sjdjsjs
Birde kızım yeni yeni konuşmaya başladığında göbek/köpek ayrımı yapamıyordu . Göbeğini gösterip anne bak hav hav diyordu isim benzerliği var diye sjdjjd a
RobinScherbatskyy 2 aylik bebegim cok güldüğü bir anda heves edip video cekmek istedik video kaydi açtığımda anlamış gibi bana orta parmak yaptı ve hiç gülmedi
RobinScherbatskyy kız o gün tuvalete girdim kapıda açık telefonum kızımın elinde instagrama girmiş hikaye kısmında afedersiniz totomu çekmiş eğilirken bi tuşa bassa bütün instagram totomu görecek ve ben şehri terk edicem 🤣🤣🤣allahtan gördüm hemen sildim göndermeden
RobinScherbatskyy ya aslına cok vardırda aklıma grlen iki tane var ogluşumun dişi çikti yeni iki gün önce bir kafeye gitmiştik ellerimi isirmayi çok sever paşam her zmanki gibi parmağımı alıp ağzına götürdü normal bı şekilde aniden tırnak dibini bir ısırdı ben bir çığlık attım herkes bana bakti tabi ben orda gülünce anladılar hem utanmıştım hemde gülmüştüm birde 3 ayliktik sabah altını değiştirmek için açtım yataktayiz babasida yan tarafta altını açmamla çis yapması bir oldu saçım yüzüm yatak ve eşimin elleri çiş olmuştu uykusu ağırdır normalde isediğini anladi ya napıyosunn flan derken elini ıslak mendille sildim kalk yıka dedim tekrar uyumuş 1saat sonra uyandı elim çiş kokuyo sanki diyo kokar tabi çocuk eline ve heryere isedi dedim hadi ordan dalga geçme diyo inanmadi başta orda çok gülmüştüm.
RobinScherbatskyy Eşimin hapşurmasına korkması ve kendi saçını çekip ağlaması🫠 Saçını çektiğindeki videosu var hala izlerim hem üzülür hem gülerim tuhaf😀
RobinScherbatskyy kızım 3.5 yaşında geçen sabah uyanmış birlikte uyuyoruz bı arada anne kalk kalk çabuk noldu kızım diyorum kalk okula geç kaldım dio 😃 kızım sen okula gitmiyorsunki diyorum evet anne deyip yanıma yattı tekrardan baya güldüm rüyasında ne gördüyse artık ,😁😅
RobinScherbatskyy altını değişirken üzerime kakasını yaptı misafr çocuğu görünce ilk kez uçan kaka gördüm demişti 😂
RobinScherbatskyy benim bebeğim hep benim sesimle neşe buluyor bi süreden sonra kahkaha atmaya başlıyo aslında neşenin ta kendisi bebek ve çocuklardır her zaman için
RobinScherbatskyy 10 aylık ikizlerimden bitanesinin götü çok pişiyordu bende büyük tuvaletini yapınca yıkıyordum hep bikeresinde yıkamadan önce bezini çıkarırken yanlışlıkla bokun üstüne bastı ayağıyla çok gülmüştüm😂😂😂😂
RobinScherbatskyy kaynanamlardayken yatak odasına girmiş kaynanamın sütyenini kafasına geçirip geldi😂😂😂hepimiz gülmekten helak olduk
RobinScherbatskyy oğlum 4 yaşında 2. Bebeğim doğdu o da 2 aylık geceleri uykusuzluk falan tamamen yıprandım haliyle, bı sabah oğlum benden önce uyandı beni uyandırıyor anne kalk diye telaşla yerimden fırladım nasıl bı korku anlatamam egemen(küçük oğlum) abin yok abin nerde diye bagiriyorum eymeeennn eymeeennn diye etrafa bakınıyorum garibim çocuk anne benim zaten ben Eymenim diyor😂😂😂😂 yorgunluktan çocukları karıştırmışım ay sonra oğlumla çok güldük 😀😀 hâlâ dalga geçiyor benimle essek 🥰
RobinScherbatskyy ay şunu da anlatayım 😂2.yi dogurdum lohusayim daha 1 haftalık falan ilk oğlumda çok yorucudur zaten onunla uyuyorum falan o yanımda yatıyor bebek beşikte. Annem beni uyandırdı kalk çocuğu emzir diye kalkıp oturdum kucağımda bebek varmış gibi tutuyorum bunu nereye koyacağım diye ağlıyorum 😂😂😂 annem diyor neyi koyacaksın çocuğu emzir anneee elimdeki bebeği nereye koyup besiktekini alayım diye ağlıyorum hâlâ 😂😂😂 bana göre beşik dolu bebişim var e yanımda büyük oğlum yatıyor😂😂😂 kendime gelince çok gulmustuk😂😂
Balkizlarim oyy yavrum ya😂😂 ömrü boyunca kalbi kırılmasın inşallah😍
mamanveutdormir 🤣🤣🤣🤣 bu baya kötüymüş
RobinScherbatskyy 🤣
Allah razı olsun cümlemizin bebeklerinin kırılmasın inşallah🌷
Annem-65 ayy kahkaha attım Allahta sizi güldürsün uzun zamandır böyle gülmemiştim hahahaha🤣
Annem-65 bebeğimi emziriyorum gülerken sallanırim ben çocuğum sallandı 🤣🤣 çok güldüm bu yoruma 🤭
Annem-65 ay ahahah ne kadarlık bebişiniz babasına mams içirmesine çok güldüm 😂😂
Geçen lcw’de sırada üzerimdeki bir şeyi çekiştiriyordu dur annecim dedim elimle elini indirdim. Oldukça naziktim, başlamaz mı beni ittirdin, beni neden ittirdin. Şoka girdim resmen herkes bana bakıyor. Çıkınca baya gülüştük :D
NaimeYilmaz iyi linçe tutmamışlar sizi😂😂😂
HerZaNe buna kahkaha attım bende Alo yu beklemiyordum Hahahhahh😂😂😂😂
HerZaNe hahshahhs durduk yere bende her şeye alo derim bu arada cok komik 😂
TheBeatles 🤣🤣🤣 ayy allah korusun😂
TheBeatles bu çok iyimiş yaaa
TheBeatles ay buna kahkaha attım 😂
TheBeatles buna da çok güldüm 🤣
Misbebegim Allah gülüşünüzü daim Etsin ne mutlu ki gülümsettim sizi 🥰
Dilek36- 😄😄