Hilalramazanalperen Kizlar acill 7 buçuk aylık bebeğim Var iki kez adet oldum şuan 18 gün gecikti kesin hamilemiyim acaba (deprem bogesndym ilçede oturyrm test alma imkanım yok ) yoksa böyle geciken oldu mu doğumdan sonra
kizannesi06 Hilalramazanalperen doğumdan sonra 2 sene boyunca adetler çok düzensiz olur ama benimde 6 gün geçmişti kızım 10 aylıkken ve hamileydim
Zeynosileannis Hilalramazanalperen stresten dolayı da gecikmiş olabilir. Daha düzene girmemişte olabilir ama hamile de olabilirsiniz korunuyorsanız telaş yapmayın
edafmo Hilalramazanalperen test yapmamışsınız kan vermemişsiniz ve tahmin edersiniz ki doktor değiliz. Nerden bileceğiz siz bile bilmiyorken?
kizannesi06 Hilalramazanalperen 5 haftalıkti hiç bir gebelik belirtimde yoktu emziriyordum kızımı zaten sadece bı his ile yaptım çıktı şuanda 22 haftalığım
ozlemmm Biz ne bilelim yani? Olabilirsin de olamayabilirsin de bir de nesi acil anlamadım. Nasil test alamiyosun onu da anlamadim? İlcedesin iste cik bi eczaneye al soyle kocana alsin bi tane yani. Nerden bakarsan anlamis degilim bu postu
Hilalramazanalperen ozlemmm bulunduğum ilçede eczane yok Malatya Doğanyolda oturuyorum burda yaşayanlar bilr
Senorita Hilalramazanalperen belirtiniz var mı? Bir yıl içinde gecikmeler ola biliyor benim 20 gün gecikmem bile olmuştu