Masal_24 Kızlar bebeğim Şuan 4 ay 1 günlük yaklaşık 15 gündür gecelerim artık perişan oldu. Gece mamasını içip uykuya devam eden çocuk bambaşka biri oldu ama bunu sadece gece yaşıyorum gündüz de herhangi bir sıkıntımız yok çok şükür. Gece sürekli kalkar oldu ilk etapta 3 saat deliksiz uyuyor sonrasında başlıyor olay ağzından emzik düşünce ağlıyor sürekli hareket halinde sürekli mız mız ağzına emziği veriyorum susuyor eliyle ağzındaki emziği çıkarıyor başlıyor ağlamaya artık 2 haftadır canım çıktı geceleri ve sabah 4.30 dan sonra sürekli ayağımda sallıyorum. Sallamaya başlıyorum susuyor bırakınca ağlıyor ağzından emzik düşüyor ağlıyor ve 7-8 de güne başlardık şimdi 6-6.30 arası güne başlıyoruz ☹️☹️ bu atak haftası mıdır nedir. Atak haftası hesaplama yaptım daha 17 gün var diyor 😫😫😫😫
starwomen Masal_24 bizim 4. Ay atağımızda gece-gündüz uykuya direnme, sürekli huysuzluk, kucakta durmak isteme olmuştu gece de saat başı, yarım saatte bir uyanıyordu bizde atak 3.5 aylıkken başlamıştı sizin de erken başlamış olabilir
Nergis29 Masal_24 resmen bizi anlatmışsınız ya bizde 4 ay 2 günlüğüz bi haftadır cıldırmak üzereyiz uykusu olduğu için ağlıyor ama uykuya dalamıyor oğlumm bizde çok yorulduk, sürekli kucakta olacak sürekli ilgi istiyor valla ne zamana geçer bu atak
Alparslanim1 Masal_24 benim postlarımı kopyala yapıştır yapmışcasına yaşadığımız herşey aynı . İlk başta 3 4 saat uyuyor saat sabah 4 oldu mu salla babam salla . Sallamayı durdurduğm an hareketleniyor. Sonra 5 5 buçuk gbi bir ağlama krizi ama asla sebep yok sonra o uyuyor ama yine sallayarak uyuyor delirşcem artık 3 ay 16 günlük 2 haftadır böyle . Gündüz uykuları yarım saat 40 dk. Şuan evi bir gör her tarafı bok götürüyor 🤦♀️😔😔😔 1 haftadır ütülediğim çamaşırlar salonda duruyor inanır mısın 1 hafta ya 1 hafta
Ftttmm Masal_24 destekli uyuduğu için öyle benim kızım da öyle. Uykuya devam etmek istiyorlar ama bunun için destek istiyorlar bu da biraz huysuz yapıyor onları. Desteği azalta azalta bırakmak gerekiyor. Ben ona uğraşıyorum şuan. Atak evet zorluyor ama artık ilk 3 aydaki gibi olmuyo hiç bişey alışkanlık ediniyolar
Masal_24 starwomen sanırım erken başladı. Gece uykusuna 9.30 da başlıyoruz akşam 12.30 da kadar sıkıntı yok ama ondan sonra gecemiz perişan sürekli uyanma halinde o değil gözlerini açsa anlarım uykusunda sürekli huysuz ağzından emzik düşünce ağlamaya başlıyor sürekli sağına soluna dönüp kendini huzursuz ediyor. Artık 10 dk da bir kalkıp ağzına emziği vermekten yoruldum. Mamasını içiriyorum belki açtır diye onda da zaten az içiyor. Biter mi bu günler ya ☹️
starwomen Masal_24 sizi o kadar iyi anlıyorum ki kızımda öyleydi ama geçiyor, geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor Allah sabrımızı arttırsın
Masal_24 Nergis29 ay sorma canım gözleri de açık değil öyle uykusunda mız mız ve huysuz. Her 10 dk da bir ağzıma emziğini vermekten yoruldum. Belirli bir saate kadar böyle devam ediyoruz gece 4.30 da da artık emzikte fayda etmeyince ayağıma alıp sallamaya devam ediyorum. Onda da sallamayı bırakınca ayakları kolları hareket halinde oluyor.emzik düşünce yine devam 😫 çok yoruldum ya valla daha atak haftasının bitmesine 17 gün var diyor☹️
Masal_24 Alparslanim1 ahhh ahhhh aynıyız canım evimi benimde bok götürüyor çamaşırlarım desen yığınla gündüz onlarla uğraşmak istemiyorum artık gecem zaten perişan onlarla uğraşacak Halim kalmıyor gündüz o uyuduğunda bende uykuya devam ediyorum valla yoksa toparlayamam kendimi sırtımın ağrısından uyuyamıyorum artık sen düşün. Gerçekten çok yoruluyoruz ya uykusuzluğa alıştım artık ama 18-19 gündür bu durumu yaşamak gerçekten çok yordu beni
Masal_24 Ftttmm zaten kundakla yatıyor onuda istemiyor uyuyacağı zaman kundaklıyorum kendi zaten otomatik çıkarıyor elini öyle uykuya devam ediyor bende o şekilde bırakıyorum uyusun diye bu seferde el sürekli ağzına gidiyor emziği çıkarıyor nasıl bıraktıracağım bende bilmiyorum valla
Ftttmm Masal_24 bende o dönem atak haftası deyip üzerine olmadım bitince düzelir normale döner gibi geldi. Daha beter oldu ataktan sonra. Uyanmaları sıklaştı uykuya dönme süreler uzadı. Uyanınca tekrar uykuya dönmeyi bilmiyolar maalesef bizim öğrettiğimiz dışında bi uyku şekli bilmedikleri için
Alparslanim1 Masal_24 maksimum 1 ay sürüyormuş az daha sabır edicez yapacak hiç bişey yok ama gece uykusu hiçbirşeye benzemiyor bunu bir kez daha anladık . Umarım kafaları bu düzene alışmaz
AegeansMom Masal_24 aaa bu benim oğlum😁 o emziği yenidoğan yoğumbakımlarındaki gibi bazen lastikle sabitlemek istiyorum 😅 valla atak değil bence çünkü atakla uyku gerilemesi aynı anda olmayabiliyor. Atak benim içimden geçti oh dedim tamam sonraki dalga olarak uyku gerilemesi geldi. Saat başı nerdeyse uyanıyor ve mama içmesine rağmen. Gündüz bu kadar beslenmiyor yani
Masal_24 AegeansMom gecemiz gündüzümüze karıştı resmen 😂😂 gece doğru düzgün uyumuyor Şuan 2.5 saat oldu hala uyuyor 😂 garibim nasıl yorgun düşüyorsa gündüz uykuya devam ediyor şunu gece yapsa ne olur sanki 😂😂
Ftttmm Masal_24 kundak yapmayın bence büyüdüler artık. Elini emsin keşfediyor uykuya dalacağı zaman bırakır. Yani sonuçta sürekli ellerini saramazsınız ki
Ftttmm Masal_24 çok saçma buluyordum ama 2 ay boyunca uykularımız daha beter hal alınca uyku eğitimi araştırma başladım. Umarım sizin öyle olmaz ama bende düzelir dedikçe daha beter hal aldı. Sizin inşallah ataktan sonra düzelir 🙏🏻
Ftttmm Masal_24 bende siz gibi atak hesaplayıp duruyordum bitince düzeleceğini sandım. Zamanla gündüz uykuları da kısalıyor 45 dk 30 dk ya düşüyor. Size tavsiyem araştırın desteksiz uykuya alıştırmayı deneyin
Mommymom_ Evet bizde ataklara erkenden giriyoruz genelde bu atak bencede allah sabır versin 4. Ay atağınu çok fazla duyuyorum bizimkinin 3. Ayı bitti biticek nerdeyse 4. Aydan cok korkuyorum 🥲