elifiii Nereli burada daha evvel bir arkadas paylasmisti. Ve youtube da emziren anne diyetleri var ve nilay kececi de emziren anne diyetisyen menulerini paylasiyor. Az yuruyus az yemek ile olur da iste 😢bogazimizi tutamiyoruz. 😔
Masal34 Nereli ben varım yaklaşık bir aylık diyet yaptım 6 kilo verdim sadece yağdan her hafta için mevcut listelerim var
Hillsdk Gulsum63 hiç sorma valla kendi çabalarımla kilo verdim şimdi iştah yine açıldı durduramıyorum kendimi 😂
Gulsum63 Hillsdk valla ben 68 kilo ile başladım hamileliğe 77 ile Doğum yaptım. Oğlum 3 aylık şimdi 68 kiloyum ama bir gram bile veremiyorum 😣😣 iştahım deli gibi çıldırdı😂
Cerennnnn Masal34 canım kaç aylık emzirirken başladın diyete benim bebeğim 3 3 günlük gitmeyi düşünüyorum ondan soruyorum
Masal34 Cerennnnn valla sadece anne sütüyle besliyordum 3. Ayda başladım . Hiç korkma süttüm arttı diyebilirim . O derece biz yanlış besleniyormuşuz onu öğreniyorsun . Alışkanlıkları değişiyor insanın .
Esila_Mina Bnde sabah başlayamayı düşünüyorum bekleyim şuracıkta . Göbeğim çok sarktı benim ne yapabilirim kızlar 4 ay oldu Doğum yapalı
Doruk12 Nereli aslında tatlıyı ve diğer zararlı şeyleri yemeyince gidiyo 😁 tatlıyı bırakabilenler veriyo, benim gibi tatlıya düşkün olanlar yerinde sayıyo.
Zumra23 Masal34 merhaba Instagram kullanmayanlar için listenin resmini buraya da atar mısınız bir ayda altı kilo çok iyi tebrik ederim 😊
Elizan28 Nereli ben gidiyorum canim isterseniz atabilirim. 3 haftada 2.500 kg verdim kasdanda 400 gr bide arada yaptigim tatli krizleri hariz 😁
MayneymisAltintop Kızlar benm listem var . Ama şuan yataktayım yarın sabah yazsam olur mu🙈 gayet tok tutarak sadece yağdan veriyorum.
Sodya MayneymisAltintop isteriz isteriz 😄 bnm de yaglarima veda etmem lazim artik. Kiyafet aalasim bile gelmiyo