KubraurganAlper Anneler benim kızım 2ay 26 günlük ve çok fazla saçı dökülüyor 😔 hatta bazenleri altını alrken kakasndan bile saç çıktığını görüyorum ve korkuyorum yarn bir gün bu saçlar iç organlarna yapışır mı diiye..
S_D KubraurganAlper benimde bebeğim 2 aylık bizdede çok dökülüyor çarşaf yastık hep sac. Sürekli temizleyin onları ellerine dikkat edin hep ağızda eller çünkü. Ben henüz kanada görmedim sac.
Drsmkm KubraurganAlper bebeğim 3 aylık dediğiniz gibi hep dökülüyordu parmaklatı boynu kıldı kazıttım 2 gün önce şuan çok rahatım
Icot KubraurganAlper bir süre devam ediyor böyle maalesef hep topla topla bir hal oldum ellerinde bezinde bir iki kez gördüm. Sürekli tetikteydim. Çok şükür durdu ve yeniler çıktı çıkmaya da devam ediyor 😊
KubraurganAlper Deniz2961 bilmiyorum ki yani 1 yaşndan önce çok zor çünkü daha erken bıngıldağna zarar gelirse diye korkarm
KubraurganAlper Evet bende cook dikkat ediyorum sürekli topluyorum ellerini temizlyorum ama ne ara kaçıyor anlamdm hoş bezinde ilk defa gördüm umarım birdaha olmaz 😑😑