Bestiee Kızlar bebeğim 52 günlük park beşiğinde reflü yatağında yatıyor ama tırtıl gibi aşağı kayıyor. Yakında reflü yatağını kaldırıcam ama üzerini örtmemem lazım. Uyku tulumunu önümüz yaz nasıl bir şey almalıyım hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz
sedaozdemir Bestiee oda sıcaklığına göre tulum değerleri değişiyor. Mesela oğlumun odası şu anda 21 22 derece ben 1 togluk kısa kollu uyku tulumu ile yatırıyorum, içerisinde uzun kollu zıbın var sadece.
Mervetnl Bestiee 20-21 derece tek zıbın üstüne 1.6 tog tulum ile yatırıyorum bende. Onu odanın sıcaklığına göre almanız gerekiyor 2,5 aylık benimde oğlum
Jcwh03 @Bestieee reflü yatağını bende kaldırmayi düşünüyorum ama 6 aya kadar kullanılması öneriliyor kararsız kaldım bazen geceleri direk uyutuyorum kusarsa diye düşünüyorum kaldırasim gelmiyor
Bestiee Jcwh03 böyle bir endişeniz varsa ve anne yanı park yatak ya da beşik kullanıyorsanız onu reflü yatağına dönüştürebilirsiniz altına kitap gibi bir şeyler koyup 30 derecelik eğim sağlayabilirsiniz. Ya da beşiğiniz alttaki aparatlar ile sallanıyorsa tek aparatı kapatıp yine reflü yatağı yapabilirsiniz.