RabiaOztrk22 canım sen beni dinle, 2 aylık benımkı de, kimse benım kadar çekmemiştir, gümüş kapak, lansinoh, tahinhelva yağı, lahana kaynatması, sıcak duş, masaj aklına gelen herşeyi yani okudugum söylenen herşeyi yaptım faydasız ağlaya ağlaya emzirdim en son emziremedim damarlarım çekiliyordu sol gogsumde koltuk altımdan düşün acıdan dayanamadım acillik oldum, devlete gittim yok çare, özele gittim antibiyotik verdi yok geçmedi, en iyi emsey doktorum bile emzirceksin zamanla geçecek bunun çözümü yok dedi düşün. En son liv hospitalda kuzenım çalışıyor ünlü bi prof hepsini bıraksın madecasol kullansın diyerek yazdı ve 3 - 4 defa tek sürdüm. Bak tesadüf mü, geçme zamanına mı denk geldi, nasıl olur anlayamadım ama hemen geçti. Belki vucuda göre de değişir bilemiyorum ama 80 tl gibi bişeydi denemeni öneririm. Lansınoh yıkanmasa da oluyormuş ama bunu Yıkamadan emzirme sakın. Şifa olsun. Benım 40 güne yakın sürdü, aylarca süren varmış doktorlar öyle dedi. Geç kalmadan çözüm bulmaya bak. Rabbim kimseye yaşatmasın ne kadar zor oldugunu ben bilirim.