Mucize_prensesimmmm Kızlar ben hastanede yattım bebem de mecbur benimle yan yana yattı sonra evde de bir süre yan yana yattık Kokuma alıştı emmek istiyor sürekli Nasıl bıraktırabilirim Başına böyle bir şey gelip deneyimi olan var mı🙌🏻
Prenses_annesi04 Mucize_prensesimmmm uyuturken meme verme yenidogansa hep yanında olmak ister benmki memeye bağlı 11 aylık gidip gelip emiyor artık bunaldım hani belirmi.bir zman yok diyo açık klsin ben iki de bir gelim.emim
Mucize_prensesimmmm Dolores Ama aç değil Mesela gece ağlıyor sallayınca susmuyor Göğsümü vermemle susaması bir oluyor İki emmeden uyuyor hemen
Mucize_prensesimmmm Prenses_annesi04 4 aylık Bu zamana kadar memede uyumadı işte dediğim gibi biraz yanımda yatınca alıştı hemen İlerde ikimiz içinde zor olacak bir an önce terk ettirme taraftarıyım🙏🏻
Prenses_annesi04 Mucize_prensesimmmm gerçekten çok zor oluyor özelikle uyku hem senin için hem onun için çok zor ben yatırıyorum beşiğe koyunca ağlıyor meme yok diye yani gram rahat vermiyor herkeste diyo alistirdin alistirdin ya napim çocuk bişey yemiyor onuda kesersem hepten aç kalır insanların boş konuşmasida deli ediyor beni zorluğu çeken ben onlara batiyor
Mucize_prensesimmmm Prenses_annesi04 Aman ağzı olan konuşuyor işte Boşver sen onları Umarım bırakır tez zamanda 🌸 Ama dediğin gibi zor oluyor
Prenses_annesi04 Mucize_prensesimmmm inşllah ya valla desteksiz uyudu 2 gün sonra bozdu çok ama çok inatçı bir bebek ben böyle bsiey görmedim ayağımda saladim 7 8 ay okdar güzel uyuyduki dış çıkardı vs ozman memeye alisti dağda bırakmadı ve ayağa alınca morarircasina ağlıyor bende kıyamıyorum