rumeysanur_ 1 aylık bebeğime çocuklardan birisi çilek yalatmış ama sadece diliyle yalamış bir şey olur mu
1pekmom_ rumeysanur_ pek bişey olucağınu sanmıyorum ufacık yalama ile, takip et canım alerji durumu falan olmazsa bişey olmaz
happiestMom rumeysanur_ ya havlee en gıcık olduğum şey yaa. Niye bu insanlar çocuguna bakmıyor anlamıyorum. Bisey olmaz canım korkma olucak olsa agzının kenarları kızarır yüzünde kızarıklıklar olusur. Çilek alerjik bir meyve 1 yasından önce verilmez sen sadece gözlemle.
Woman35 rumeysanur_ kusma, kanlı kaka, yüzde ya da vücutta kızarıklık, ishal, nefes darlığı, hırıltı , mukuslu kaka yani sümüksü kaka varsa alerji yapmıştır
Dolores rumeysanur_ yalamadan bir şey olmaz inşallah, takip edin kızarıklık vs olabilir. Ama dikkat edin…
Fatoscum rumeysanur_ yani bu durumda olmaz insallah ama birdaha yalnız bırakmayın ki daha telafisi zor şeyler olmasın
rumeysanur_ Fatoscum büyük bir ders oldu yatılı misafirlerim bunlar yapan da ablamın çocuğu zaten. Ben yatakları getirmek için odadan çıktığımda olmuş
_glnr_ Alerjik bir meyve olduğu için etkisini hemen gösterir dudak kenarlarında kızarıklıklar olmaya başlar kaç saat önce oldu acaba
_glnr_ rumeysanur_ sadece yalattığı için korkulacak bişey olmadığını düşünüyorum ama yinede takip et 🌺
Deniz1709 rumeysanur_ olmaz korkma. Kanlı mukuslu kaka falan olması için sindirim sistemine karışması gerekirdi. Yalamakla bu olmaz. Sadece allerjik reaksiyon olabilirdi ama bu şok durumu çok kısa sürede birkaç dakikada belli ederdi kendini Allah korusun. Bu kadar zaman geçtiyse korkma bir şey olmaz
Hilaalhepp rumeysanur_ alerjen uyarısıdır çilek ben yiyince 1dakika sonra vücudum kaşınmaya başlıyor alerjim olduğu için dha çok erken vermeyin 1 yaşına kadar