Deniz2961 Kızlar selam bu uclu cay karısının nasıl yapıyorsunuz yoksa hazır mı alıyorsunuz ayrıca kac aylıktan snra kullanabilirim
Beyzaaa Deniz2961 ben hepsini ayrı iciyorum canım karışımı nasıl oluyormuş burda bekliyim yazan cıkar inşallah
asel_asya61 Deniz2961 ben ayrı ayrı tüketiyorum ama bugün 3ünü karıştırıp deniycem. Hepsinden bir çay kaşığı koysak olur herhalde
Suhedacan Deniz2961 attarda karışımı var kavonozun içinde hepsinin olduğu günde iki bardak kadar içebiliyosun ben içtiğim günlerde sütün arttığını farkettım
CemreKerem Deniz2961 canım ben rezene ve anason yapıyordum kendime . 1 su bardağı suyu kaynatip üzerine rezene ve anasonu koyup demliyordum bildiğimiz cay yapar gibi yani . Sanırım birer tatlı kaşığı koyuyordum. Kimyon'u da yemeklere vs koyup tuketiyordum.
Duruu Rezene ve anasonu karıştırıp bebeğe de veriyorum bnde içiyorum karın agrısını alıyor rahatlatıyor bizi kimyon ile bilmiyorum ama 🧚♀️ 1 aylığız biz
Duruu Deniz2961 1 tatlı kaşığı rezene 1tatlı kaşığı anason ikisini 1 buçuk bardak suyla kaynatyrum hem ben hemde benek içiyor
2011ranaalp Ben oğlum iki aylıkken içiyodum çok faydası olmuştu gazını alıp uyku yapmıştı üçündende tane şeklinde alıyorsunuz aktardan bire tatlı kaşığı kaynayan suyaayp demliyorsunuz sabah aksam bir bardak ☺️
CemreKerem Deniz2961 rezeneyi ve anasonu aaktardan almanı öneririm bu arada hazır çayların içinde yüzde 1 bile rezene vs yok Şeker yoğunluklu ürünler onlar .
Musmutlu Deniz2961 canim ben sabah aksam 1 cay kasigi bebegime verip kalanini kendim iciyorum. 1 cay bardagi suyu kaynatiyorum sonra suzgecin icine koyduğum karisimi suya birakip 2 dk demletiyorum. su ikeadaki kapakli suzgec elde kullanmali olandan