Emine_2222 Kızlar artık bi tane almam gerekiyor ama çok kararsızım tam alıcam diyorum ya iyi çıkmazsa fln vazgeçiyorum chicco ve joie arasında kaldım hangi marka daha iyi kullanışlı hangi modeli öneririrsiniz Allah rızası için yardımcı olurmusunuz
Wanderlust Emine_2222 inglesina zippy light tek elde cocuk ac kapa yapip 2 kat merdiven in cik yapiyorum dan dun bazen vurdura vurdura indiriyorum vs masallah cok saglam surusu cok iyi memnunum. Cocuk buyudukce gp cocpot sanirim modeli de tam kapaniyor kutu kadar kucuk ve incecik bir model var o da cok iyi ikisi arasinda kalmistm ben bunu aldim puset de kullanicagim icin bebeginiz biraz buyuduyse o model de iyidir
Girlpower Emine_2222 stokke kullanıyorum günlük sürekli olarak bir yere indirip bindirmeyecekseniz kesinlikle tavsiye ederim zahmetli bir araba ama çok çok sağlam ve çok kaliteli işlevsel fakat ağır ve zahmetli biraz nasıl kullanacağınıza bağlı bebek arabası seçimi
Emine_2222 Girlpower ben yırtdışımdayım burda o markalar varmı bilmiyprum genel olarak joie ve chicco çok yaygın ik markadan birini almak istiyorum ama baya kararsızım
liya2022 Emine_2222 caniimm bende joie var aşırı pişmanım kalite olarak çok çok iyi ama hantal biraz kaba duruyor. Sürüşü başta iyiydi git gide kötüye gidiyor. Bebeğim az daha büyüsün Chicco baston alacağım liteway serisinden
-luna- Chicco ohlala. Asansörsüz 5.kata her gün kucağımda çocuk inip çıkıyorum. Tek elle açılıp kapanması, hafifliği. Başka arabaya hiç gerek yok.