Canscans Faras ben 3 sene önce nefes zorluğu nedeniyle oldum biraz estetikle de burnumu düzeltti doktorum. Mesut Doğan adı. Benden sonra teyzem ve iki arkadaşımı da ameliyat etti hepsi görüntüden çok memnun. Ayrıca fiyat konusunda da çok yardımcı oluyor
Hilalceee Faras Abdülkadir Göksel👍🏼Mükemmel doktor mükemmel burunlar sayfasına bakın instagramdan ben de onda oldum biraz fiyat olarak yüksek ama değer sıfır ağrı❤️
nageyet Faras ben olmadım fakat kuzenim ve kızkardeşim oldu. Clinic blanc diye geçiyor Aynı zamanda Kendi sayfası da var bakın isterseniz
Faras mommier Süreyya Şeneldir 50 baris Çakır ve Süleyman tas 30 sok oldum bu nasıl bir fiyattır arkadaş kim oluyor bunlara böyle ya bir de subat 2020 ye kadar doluymuş randevular 😱😱😱😱
Hilalceee Faras 2017 de oldum hem nefes hem görsel olarak instagram hesabım hilldoğu sayfam açık eski fotoğraflarımda var yenileri de bakabilirsiniz 🙏
Faras Canscans nasil özeli nefes alışınız ne kadar vermiştiniz ücret bir de ne kadar sürede iyileştiniz
Canscans Faras evet özel hastanede yapıyor. Şuan çok memnunum. Ameliyat sonrası çok ağrım olmadı benim morarma vs de olmadı. Tamamen iyileşme 10 günü bulmuştu ama dediğim gibi zaten çok zor bi süreç değildi