Kayra_68_aksaray Babymom33 çok normal canim banyo yaptırdın mı banyo sonrasi daha çok soyuluyor cunku
Kuzucuklar12 Babymom33 çok iyi bişey olduğunu söylemişti doktor bize onun için hiçbir ilaç vermedi sadece yağlayın dedi zaten bebekler yaglaniyor birde çok fazla giydirmeyin sıcaklık seviyesi ortam sicakligina dikkat edersen çabuk gecer
Duygu29 Babymom33 benide korkutmuştu bu durum. Hatta nerdeyse 3 hafta falan sürmüştü. Doktorum sürekli nemlendir kremlerle yağlarla demişti.
Babymom33 ugurbocugu teşekkür ederim tecrübem yok merak ediyorum ekstra nemlendirici falan gerek varmi ki
Babymom33 Kayra_68_aksaray anladım canim cok tesekkur ederim peki nemlendirici tarzı birseyler kullanmak gerekiyor mu
Serife00 Gayet normal bir durum benim bebeğimin elleri de soyulmuştu 🥰 ortalama ilk 2 hafta içerisinde geçiyor
Babymom33 Serife00 oy maşallah minicik ellere tırnaklar veren rabbime cok şükür bu elleri görmeyi rabbim herkese nasip etsin 🤲😍🌺
Kuzucuklar12 Babymom33 bebek yağ dakinunu babay farketmez hata zeytinyağı yani bebeğin cildi kuru olduğu için hem bebek uyku öncesi yaglarsaniz rahatlar uyur lavanta yagini elbisesine mesala bikac damla damlat rahat uyur
BetulDefnee MeTeCa bebek yağı ilk 6 hafta önerilmiyor gözenekleri tıklayabilirsiniz. Bizim 40 uçurtmanında yağ ile masaj yaptılar spa da çocuk isilik oldu sonra gözenekleri tıkandığı için
Gulceninannesi25 Babymom33 bebe yağı olabilir doğal zeytinyağ yada kantaron olabilir masaj yapın bebise çok normal korkmayın hiç
Babymom33 Gulceninannesi25 aa doğal zeytinuaglarimiz var hemde kendi ellerimle toplamıştım oğluma nasip olacak 🤩😍