Meneksee_9 Memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiz bir doktor var mı? Önemli bir durum olduğunda cep telefonundan ulaşabileceğim Whatsapptan yazabileceğim biri olursa özellikle çık iyi olur
Bebeksare Mega da Fatih beye gidiyoruz çok memnunuz üç doktor daha denedim orada en memnun kaldığımız fatih bey ilgili başarılı bir doktor :)
Meneksee_9 Bebeksare telefon numarasını veriyor mu peki acil bir durum olduğunda Whatsapptan falan soru sorabiliyor muyuz?
Asyabuse Bebeksare merhabalar, ben Polat Erdeme gidiyordum ancak sanırım ayrılmış yani yeni doktor bakıyorum, irfan ve bülent hocayı denedim memnun kalmadım. Polat hoca da kasmayan rahat bi tip olduğu için mutluyduk. ancak sistemden randevu alıncaklar arasında fatih bey yok bu şekilde bilmediğim daha fazla doktor var mı diye kafama takıldı
Bebeksare Asyabuse bende bülent hocayı denemiştim sonra fatih hocaya gittik , çağrı merkezinden alabilirsiniz kendisi orda yani biz ona devam ediyoruz çok memnunum
Perapoyraz Bebeksare merhaba fatih beyin soyadı ne acaba iki tane var da günay ve yüksrl.birde muayene ücreti nedir acaba
ddy Hayrettin bey var ilgili, anneyi korkutmayan, tedirgin etmeyen, vicdani yönü yüksek biri. Whatsapp verip vermediğini henüz sormadım, güncellerim