Adenmoms68 Merhaba arkadaşlar ben böyle kokusu cok güzel kokan ve kokusunun kalıcılıgı uzun süren giysilere kokusu cıkan kaliteli bir deterjan önerisi istiyorum yazarmısınız
Miranalimom Adenmoms68 siddetle tavsi ederim BINGO GUL KOKUSU bi deterjan bu kadar mi guzel ve kalici kokar ..
Elif_mira20 Adenmoms68 yumoşun hepsi çok iyi bingonun bebek için olanıda çok canım ama yumoşçok iyi bu konuda
betuuls Adenmoms68 3 yıl önce çeyize aldığım pijamamı yıkamış ve dolaba koymuşum. Belki lazım olur diye de fazlalık eşyalarımı hemen kullanmam. Artık zamanı geldi deyip giydim ama nasıl koyuyor Yumoş Lilyum. Bu sürede değiştirmiştim ama ertesi gün gittim aynısını aldım mükemmel koku kalıcılık
sedaksoy Yumoş mavi inanılmaz derecede güzel kokuyor evi sarıyor kokusu onun harici bingonun giysi şampuanı var turuncu onda yumuşatıcı bile kullanmıyorsun evi sarıyor çok beğeniyorum kokusunu
BabyArel Adenmoms68 kızlar bu arada yumos çeşitleri 1440 ml Bim’de 49 tl idi bilginiz olsun İstanbul Çağrı markette o fiyatta
Duyulurum Adenmoms68 yumos maviyi ben de çok beğendim çok güzel bir kokusu var ama ÇOK KOKUYOR ya. Buram buram o koku nevresim için de kıyafet için de çok fazla. Belki perdelere falan olur.