TospikDefneninAnnesi Selam kızlar. Hamileyken bende biranda hemoroid sıkıntısı çoktı. Fakat ara ara oluyordum. Doğuma az bi süre kala afedersiniz her tuvalettte olmaya başladı. Şimdi 20 gün oldu doğum yapalı. Haliyle kabızlıkta var biraz. Yine her tuvalette kan geliyor. Bu durumu yaşayan var mı? Ne yaptınız?
Deniz2961 TospikDefneninAnnesi dogum yapan her kadından oluypr sanrım bnce genel cerahh gorun ilerlerse ameliyta kadr yolu oluyor
TospikDefneninAnnesi [bilinmeyen] aslında annem sürekli hoşaf yapıyor evde. Hem sütün artıyor hemde kabızlığımı bir nebze gideriyor. En fazla 1 gün çıkamıyorum tuvalete. Sizde de hemoroid var mı peki?
TospikDefneninAnnesi [bilinmeyen] ya bazen öyşe ağrıyorli oturamıyorum 😩 me yapacağımı şaşırdım. Emzirmede sakıncası var mı söylediğiniz kremin
burcuccc Doğumdan sonra aynı problemi çok ciddi bi şekilde yaşadım. Çocuğumu emzirirken dahi problem yaşıyordum. Kayınvalidem bi krem karışımı verdi neyle neyi karıştırdı şuan bilmiyorum ama sizin için soracağım 2 kere sürdüm ve birden kesildi 6 ay geçti üzerindene daha da çıkmadı. hala inanamıyorum günlük hayatımı olduğu gibi etkileyen hemeroid 2 kere krem sürmeyle geçti. Karışımı en kısa zaman içinde öğrenip yazacağım ☺️
TospikDefneninAnnesi burcuccc yaaa onun tarifini öğrenirsen canım çok memnun olurum. Vallahi ne varsa kayınvaldelerde annelerde var. Eski insanlar gerçekten biliyorlar ya