Aslkryln 13 günlüğüz dört gözle kırk çıkmasını bekliyorum , yavrumla dışarı çıkmak için ama bebekle nasıl olacak bilmiyorum kendimi korkutup sosyal hayatımı sıfırlamak istemiyorum siz nasıl yaptınız çocukla anneler tavsiyelerrrr
alev1 Aslkryln benim kış bebeğiydi çıkamadık zaten sadece 40 da annemlere gittik 2 aylıkken çıkmıştım yine hava soğuktu emziriyorum birde eşim restoranta götürmüştü ağla ağla devamlı emmek istiyordu çok kötüydü ya 😁😁😁
motherofLeyla Aslkryln ben dışarı için 40ı beklemedim, ama biz sadece ev gezmesine gittik çünkü martta doğdu hava hala serin öyle pek park bahçe çıkamadık ama daha 10 günlükken bile ev gezmelerine gitmeye başladık hava sıcak olsaydı normal dışarılarada çıkarırdım avm olsun park olsun
Aslkryln baykuskiz_ havalar daha tam ısınamadi hastalanır diye korkuyorum bide inançlar yarı kırkı çıkmadan dışarı çıkarma diyorlar
Deletedmom_79 Kasımda doğurup slingle sürekli gezen ben🙃 Korkmayın kimseye bişey olmuyor, hem hava artık çok daha güzel hele sizin için iki dışarıda nefes almak öyle mühim ki bu süreçte…