MelikSevdadefne Bebegim 5 aylık 6.5 kilo boyuda 67 santim normalmi sizce . Hemşire bana ayına göre zayıf dedi
FaaBu MelikSevdadefne bizde 5 aylikta o civardaydik. 9 aylıkken tarttirdik 7.700dü evet persentil tablosuna göre az. İştahsız bi bebek desem değil maşallah herseyide yiyoruz ama kilo alımı az her bebek kilolu olacak diye birşey yok. Sağlıklı olsunlarda 🌸
Evakus22 MelikSevdadefne 5 buçuk aylık kızım kilosu 7.100 boyu 66cm sadece anne sütü alıyor. Doktor iyi dedi ayına göre
Gryffindor MelikSevdadefne Yanlış anlamayın ama burda insanların bebeklerinin kilosunu öğrenerek bebeğiniz hakkında çıkarım yapamazsınız yani sağlıklı bilgi alamazsınız. Sizin için diyorum yani. Bebeğiniz erkek mi kız mı ve kaç kilo doğdu bu bilgiler önemli
MonicaGellerCB MelikSevdadefne merhabalar. Bence kilo işine pek takılmayın eğer gelişimi iyiyse. Her bebek tombik olmak zorunda değil ki. ☺️❤️🌸
motherofLeyla MelikSevdadefne 58 günlüğüz Boy 53 cm. Kilo 4400 bana az geliyor ama doktor normal dedi
tosbiksmoms MelikSevdadefne şu an 53 gunluguz 1. Ayda 4100 dü 2. Ay aşısını bekliyorum inşallah güzel kilo almıştır.
BabyH tosbiksmoms rota virüs aşısı var. Ondan bahsediyorlar. İnternetten de ayrıca araştırabilirsiniz.
pembeayakkabilikiz MelikSevdadefne 2 aylıkken 4200 du erken doğduk dusuk doğduk malesef 😔şimdi 3 aylıkken kontrol var bakalım kaç kilo olduk 🌸