ecmelverainannesi Kızlar bebeklerinizde kullandığınız bildiğiniz kaliteli kefir markası neler hangi markaları veriyorsunuz
Minel-inannesi ecmelverainannesi altinkilic güzel ama evde kendim mayalayim derseniz aktarlarda mayasi satiliyo evde deneyebilirsiniz.
mrsjale livanurvealpinannesi61 merhaba kaç aylıkken kullanmaya başladınız ne kadar veriyosunuz bi de kıvamlı ya hani olduğu gibi mi yoksa sulandırıyor musunuz post sahibi ben değilim ama bende merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim
livanurvealpinannesi61 mrsjale 6 cı aydan itibaren verilir. Suluk yada biberon ile verebilirsiniz. Bardakla kendiniz içirebilir siniz. Direk verdim ben canım
livanurvealpinannesi61 mrsjale 6 aylık 1 çay bardağı veriyordum şuan büyükler canım 1 bardak içerler.
ecmelverainannesi Minel-inannesi hiç yapmadım nasıl yapılıyor bilmiyorum bi hazır alıyım beğenirse denerim evde yapmayı inşallah
Aylakiz0-6 ecmelverainannesi altınkılıç alıyorum, içine muz çilek ceviz katıp smothie yapıyorum çok seviyor o şekilde tüketiyor. Tadı biraz ekşimsi olduğu için sade içmiyor sizde o şekilde verebilirsiniz
Minel-inannesi ecmelverainannesi aktardan mayasini aliyosunuz 1su bardagina süt katiyosunuz ustune kefir mayasi birakiyosunuz ertesi gune hazir☺️