mrvymn Normal doğum yaptım 20 gün oldu hala kanamam var sizlerde nasıldı ne kadar sürdü normal mi bilmiyorum?
Huma_kus34 mrvymn 15 20 güne iyileşiyor ama kanama zaten 40 normal değilmi dikişlerim kendi kendine döküldü
Zln2152 Miraysena merhaba dikişleriniz kaçıncı günde tam olarak düşüp iyileşti? Bende 12 gün oldu doğum yapalı dikişlerim halen aynı ve hala rahat oturamıyorum 🥹
Oykuasena19_ 1Cicianne sizinki düşen dikiş mi benimki eriyen sanırım 55 gün oldu hala bişey düşmedi çünkü
mrvymn Dikişlerin düştüğünü nasıl anladınız ? Benim hala biraz sızlıyo ama düştü mü bilmiyorum hiç acı sızı olmaması mı gerekiyor
1Cicianne Oykuasena19_ kız galiba eriyen dikiş ama 1 defa düğüm düştü o farklı renkti birde arad diktiği var o ip daha kalındı incelmiş gibi geldi bana da eriyendir herhalde beyaz yorgan ipi gibiydi ilk başta çok korkmuştum
mrvymn 1Cicianne aynı şekildee bi kere kremsi renk elime geldi düğüm şimdi de yorgan ipi gibi var görünüyor açılıyo diyr korkuyorum şuann
1Cicianne mrvymn ya bir de bana iki dikişin var dedi doktor 2 dikiş dediği iki düğüm herhalde arası beyazla dikilmiş sana kaç gün olmuştu canım
mrvymn 1Cicianne benimde iki ayrı yerde ama biri yırtıldı birini kendileri kesti benim toplamda 20 gün oldu ama 10 gün önce dikişim açılınca tekrar diktiler
mrvymn 1Cicianne 1Cicianne enfeksiyon kapmış birde niye açıldı bilmiyorum dikkat etmemiş olabilirim sanırım kuyruk sokumumda ağrı oldu ayağı kalktıkça gitmek zorunda kaldım öyle öğrendim
1Cicianne mrvymn ya ben eriyen dikiş dedim de birazönce batikonla temizliğini yapayım derken kurulama peçeteme baya uzun kıvrık iplik geldi akıntı iltihap felan yok ama şuan dikiş yerim hafiften kaşınıyor gibi
Melis1706 mrvymn Benim 40 gun surdun20. Gunen sonra falan bibara azaldi sonra yine artti sonra tamamen bitmsti