Gamzeliff Merhaba kızlar doktorumuz bunu önerdi günde beş damla ama ne zaman veriyorsunuz sağlık ocağı kan damlasını gece yatmadan dedi ama beslenmeden önce mi sonra mı veriyorsunz
Sapsikanne Gamzeliff demir damlalarının hepsi aç karnına verilir diye biliyorum ben tok olunca emilimi azalıyor
Gamzeliff Sapsikanne teşekkür ederm canm nasıl veriyorsun kaynamiş ilinmis suya damlatıp versem olur mu acaba diğer türlü midesini bulandırır mi🙄
Gamzeliff Sapsikanne yaa tamam o zaman canm ben d vitaminini de ya suya ya süte damlatıp veriyordum ama kan damlası heralde sütle bir verilmiyor ondan suyla devam ozaman 😊
Kubra226 Gamzeliff suya gerek yok bebek yutuyor canım biraz soğuk oluyor ya az bekletiyorum ben boğazı agrimasin diye
Fusunf Gamzeliff benim bebeğim bayılıyor ona bir şişe versem hayır demez yanı 😀😀 deneyin tabi inşallah sever 🌸
Gamzeliff Fusunf o tozla beraber hazırlandıktan sonra bir ay icinde tüketin diyor canm bitiyor mu bir ayda ya bitmezse tekrar mi alcaz😅 birde buzdolabında mi muhafaza ediyorsun canm
Kubra226 Gamzeliff 4 Haziran’da bitecek bizim daha yarısina ancak geldik 7 damla veriyorum 🤷 bız mi kullansak ne yapsak 😅
Gamzeliff Kubra226 ee ne yapcaz bitmezsee bir ayda 😅🙈bize beş damla dedi doktor bizim hiç bitmez ozaman😅