EsraEsiladmn Aya yenı girdik fakat surekli aglamalar emmeme zorla emme yaşamaya başladık nedir bu acaba yaşayanınız varmı 3ay atagımı fenıyor yoksa buna çözeemedik ıyıyfık bu zamana kadar 🙃
Elfgrn EsraEsiladmn atak canım bizde aynı durumdayız ağlamalar gaz sancıları yüz cevirmeler emmek istemez memnun olmama vs vs gidiyor daha birde diş var başımızda çarptı ikisi birden hiç durmuyor canı yanıyor ağlama krizlerine giriyor
Cyerg EsraEsiladmn her ay ataklar oluyor nerdeyse 🫠 büyük ihtimal, algıları aciliyor emme sorunu ondan da olabilir karanlık sessiz ortamda emzirmeyi dene
Momofkaan EsraEsiladmn meme reddi olur bu aylarda herşey dikkatini çekmeye başladığı için e miniğinizin gözleri artık daha iyi görünce bunu değerlendiriyor boynunuza iri renkli parlak kolye takarsanız dikkatini çeker emiyorsa emmesi kolaylaiır. Onun dışında derin derin nefes alın sakın kalın ve yardım isteyin naçizane tavsiyelerim bunlar
Tosbigimleben EsraEsiladmn ya eskiden atak yoktu yeni moda mı ne bu ya anneme sordum atak ne diyo neden böyle bi şey var ya bizlerde de gar mıydı acaba ya
EsraEsiladmn Bu ataklarla başımız dertte anlaşılan zor gecıyor, 😂 Allah kolaylık versin bizlere sonrada Sabır 🙃
yigitinnnannesii Ayyy bende de aynı sorun memeyi verince midesi bulanır gibi yapıyor sürekli kucak istiyor yere koyduğum gibi ağlıyor kucakta da ayakta olayım istiyor oturunca yine ağlamaya başlıyor ayy çok kötü bişeymiş bu atak mı ne
Momofkaan yigitinnnannesii ağlamasını engellemeyin yani izin verin ağlasın yani karnı tok sırtı pek ağlıyor diyorsanız stresini atmak için ağlıyor olabilir kucağınızda güvende olduğunu söyleyerek sakın bir şekilde ağlamasına izin verin rahatlar. bununla ilgili bir kitap okudum tavsiye ederim fırsat bulursanız ağlamalar ve öfke nöbetleri diye.
yigitinnnannesii Momofkaan yani olabilir haklısınız bazen ne yapacağını bilemiyor insan acaba bişey mi oldu diye endişeleniyorum ama dediğiniz mantıklı
Elfgrn Mommy65 erken canım ama bizimki erken başladı ailede var erken dış çıkma ondan galiba öyle düşündük atak + diş çarpıştı yani bizimki