Toman Kızlar oğlumun 10-15 gündür pişiği var travazol desitin yazdı doktorumuz kullanıyoruz ama hiç geçmiyor üstelik iyice çoğaldı önerebileceğiniz bir şey var mı ne yapabilirim başka
Cyerg Toman benim de başıma geldi aynısı kaç gün geçmedi. Islak mendil asla kullanma suyla temizle hep, ve gün içinde bezsiz gezdir, benimki böyle toparladı kıyafetleri çiş kaka oluyor ama canları sağolsun geçer umarım bir an önce
gozleri_deniz1 Toman nemli kalmamasına özen gösterin ben sarı hametan kullanıyorum etkisini görüyorum ayrıca kantaron yağı da çok iyi geliyor. Geçmiş olsun 🌸
glsm96 Toman Bizimde geçmeyen pişiğimiz vardı sudocrem bepanthol penaten hametan kullanmadığım krem kalmadı. En son başka doktora gittik travazol ve hamazinc verdi şuna çok az kaldı geçti gibi. İnce tabaka halinde sür dedi poposunu ıslak bırakma ve ıslak mendil kullanma
ezgiguzell Toman sudocrem çok güzel geçiriyor her alt acmanizda onu biraz çok alın elinize kremden sürün 2 3 güne kalmaz geçer. Ben 3 gün önce kızımda pişik gördüm her alt açtığımda sürdüm bugün çok şükür nokta kadar kalmış
Cyerg Toman yumuşak olan ıslak mendiller pişik yapmıyor pek pisigi geçince de onlardan kullan istersen. Bir ara a101den tesadüf aldım onu bulamiyorum, baby turco muydu neydi markası bembeyaz paket 4lüydü her pakette küçük küçük renkler vardı sarı mavi pembe. Belki denk gelirsin Cook güzel o