meva1_ benim esimin aralık başinda kasintisi basladi birden bire. Ben salgin olduguni bildigim icin direk çaktim olayi kalk doktora gidiyoruz yarin dedim. Doktora gittik tahmin ettiğim gibi uyuz dedi. Kızımla bende birşey yoktu ama sonuçta esimle aynı yatakta yatıyorum bulaş riski olabilirdi ben yatakları ayırdım kızımın odasında koltukta yatmaya başladım, kwellada losyonu hepimiz 3 gün sürdük sabah akşam. 1 hafta sonra yine tekrarladık. 1.5 Ay sonra esimin kaşıntıları yok oldu doktora kontrole gittik doktor baktı yeni lezyon göremedi ama yinede işimizi garantiye alalım dedi bide o eczanelerin hazırladığı kükürtlü vazelinli karisimdan yazdı ama bu cildi çok kurutur dedi eşime sadece sen sür dedi çünkü 1.5 Ay geçmişti kızımla bana bulaşmamıştı sizin sürmenize gerek yok artık dedi. Neyse ben onu 3 gün eşime sürdüm esimin cildini bir kuruttu eşim yine kaşınmaya başladı sil baştan yine eskisi gibi oldu vücudu resmen kafayı yicektim tabi ben o surecte hala koltukta yatmaya devam😂 sonra yine kwellada aldim eczaneden esime 3 gun daha surdum nolur nolmaz ne oldugu belli degil dedim. Daha gecen hafta yerime gectim 1 ay once gerisini sen dusun yani😂 suan cok sukur birsey yok insallah daha da gelmez psikolojimi alt ust etti. O kadar huylandim ki ben hala koltuga serdim ortuleri falan günlük yıkıyorum nevresimler 2 günde bi degistiriyorum düşün yani😂