GmzSnn [bilinmeyen] kaç kiLosun ay şmdi ben 83 den 69 a indim orda kaLdım 55 e inmem Lazım gram gram gidiyo 😂😂😂 anca 6-7 ay sürer inmem
GmzSnn [bilinmeyen] bekarken 50 ewLendim doğum yaptım 85 😂 1 sene geçmeden tekrar 55 düştüm hep öyleydim sonra tekrar doğum yap yine 80 küsür 😂 senem doLana kadar 55 yoLu gözLüyorum ❤️❤️❤️
Thesra [bilinmeyen] Inanmiyorum😂😂😂gelsin kisirlar gitsin pogacalar islak kekler yandin sen l den xl xxl geciceb yapma etme girdigin gibi kosarak terk et orayi😂😂😂😂
GmzSnn Thesra kız göbek oLmasa çokta göze batmıyo ama işte yinede şu göbek haLa hamiLe gibi duruyo bana oLsada ben aLsam 😂 korseni
Thesra [bilinmeyen] Al canım sıksın diyosunda kaptmak aşırı zor yamuneyi yani yamunede sıksın diye alt beden alma kapatamazsın canım başka korseler de nasış olur bilmiyorum ama
GmzSnn Thesra ahahahah aynen yine werdim sipariş doğru korseyi buLana kdr amaaan oLmadı oLduğu gibi geLrm 😂😂😂
Thesra GmzSnn Para çok olunca napıcaksın işte bacım 😂 neyse göze gelme maşallah gelince biliyosun neler olduğunu😅😅😅