Buse1509 Merhaba anneler, kızıma 10 gün sonra rota virüsü aşısı yapılacak. Aşı fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Birde diğer aşılar gibi ateş falan yapıyormu?
uraz141222 Buse1509 ben rotavirüsün 2.dozunu 18 mayısta yapmıştım. İkisinde de ateş yapmadı, zaten bu aşı ateş yapmıyormuş. Ağızdan veriliyor. Sadece bebek çok tok olmasın , yani aşıyı ağızdan verdikten sonra 1 saat kusmaması lazım o kadar. Ben 1.200 e yaptırdım sanırım.
Bebekle_birgun Buse1509 bizde ateş yapmadı illa doktorda yaptırmanıza gerek yok eczaneden alıp verebilirsiniz ağız yoluyla veriliyor zaten öyle daha uyguna denk getirdim diyebilirim 😌 rutin kontrole gidiyorsanız da eczaneyi arayıp sorabilirsiniz ben en son dozunu alırken eczaneyi aradım 1000 tl dediler gittiğimde 600 e almıştım mesela anlamadım niye öyle oldu ama kurcalamadım da
Kedici Bizim de yarın randevumuz var ama bu sayfada okuduklarımdan, rota virüsü aşısı olduktan sonra rota virüsü olmuş birisi o beni korkuttu, ben de bu postun altında bekleyim
_serapmila_ Kedici ben oğluma yaptırmamıştım çok agır geçirdi 10 gün hastanede yattı tedavisi de yok sadece kaybettigi suyu tölere etmek için serum takıyolar çok eziyet çekti oglum kızıma yaptırdım buna rağmen kızım da olabilir ama hafif atlatacak en azın dan
Nareatesss Kedici aşıdan sonra olan oluyor ama kolay atlatıyor. İlaçtaki amaç zaten ya hiç olmaması ya da olacaksa en kolay şekilde atlatmak. Yaptırmayanların bebekleri çok ağır geçiriyor. Hastaneye yatacak kadar. Ama aşı olan evde grip gibi geçiriyor
Keremikobayky uraz141222 aslında kusmasında hiç bi problem yok. Bi damlasının ağza değmesi bile yeterli. Açıldığı için tamamı içiriliyor.
uraz141222 Keremikobayky bana doktorum öyle söylemişti, ve çevremde yapan ardaşlarım içinde doktorları aynı şeyi söylemiş :)
_serapmila_ Buse1509 ben 1 ay önce yaptırdım 1260 tl iki doz yapılıyor iki kere bu parayı vereceksiniz