En fazla 1 saat uyuyor saat başı emmek istiyor kucağımda uyuyor yatağa koyunca mızırdanıyor düzen kuramadık hala 😭 tam 2 aylık
1 hafta öncesine kadar, Geceleri 11-12 gibi uyur 4-5 saat sonra uyanırdı emzirir yatırırdım yine uyurdu en az 3-4 saat aynı emzir yatır sabah 11e kadar uyurduk. Şimdi! Gece 1.30da zor uyuttuk White noise aç salla babam salla. Memede durmadı biberon verdik onu direk ittirdi 🤦🏻♀️
sezaryen olduğum için ilk 15 gün sütüm tam gelmedi biberonla mama yedirmiştik sonra biberona alışıp memeyi istememeye başladı. Biberonu bıraktık parmakla EDSye geçtik, Güç bela memeye döndük.
1.30da uyudu 3te kalktı emzirdim ettim tuttu tutmadı derken saat 4 oldu yattık 6da kalktı. Emzirmeye çalıştım öyle böyle yatırdım 7de kalktı. Aynı yine az buçuk emdi yattı 8de kalktı 🤦🏻♀️ yarımşar saat uyku uyudum delirtti bugün. İnsanın tahammülü de kalmıyor uykusuz kalınca.
Velhasıl, saat saat düzeni olanlar, nasıl başardınız? Hangi ayda başardınız?
Gündüz uykularımız düzensiz, gece uykularına dualarla salavatlarla yatıyorum o derece😂 Allahım nolur uyusun diye. Her akşam 9 gibi kıyamet koparırdı, uykusu varmış meğer, uyutunca da 1-2 saat uyuyup daha da uyumadı.
Napcamı bilmiyorum 2 aylık erken mi düzen kurmak için nolur aklı fikir verin evde yemek temizlik yapamıyorum anneme geldik geçen hf kayınvalidede kaldık göçebe olduk acaba ondan da mı çocuk şaştı 😭