tgc 2 yaşında kızım var gece üstünü ortuyorum diye uyku dan kalkıp ağlıyor açıyoruz geri uyuyor ama artık havalar soğumaya başladı tulum alsam üstünü ortmeden yatabilir dimi tulum kullananlar öyle mi yapıyorsunuz
cnnkrl tgc [bilinmeyen] Benim bebeğim 3,5 aylık. 2 gündür uyku tulumuyla uyutuyorum. Çünkü battaniyesini ayağıyla itikleyip üstünü açıyordu. Uyku tulumuyla devam edicem.
nurayycaliss tgc bnm bebeğim de öyleydi uyku tulumu aldım içine bi alt bi üst bi de 1çift çorap giydiriyorum ekstradan.üstünü örtmüyorum hiç
Retina tgc kalpriferli evde sadece uyku tulumu yeterli ve çok konforlu en azından tulumu giydiğinde uyuması gerektiğinibiliyor
Meroll Ben aldım çok düzenli kullanmasam da içiniz rahat oluyor yine de üstüne ince bir battaniye örtüyorum anne yüreği😅 ama normalde açan bebek o ince battaniyeyi bile açmıyor.
ozgeya tgc bebeğim 1 aylık,ben de kullanıyorum.normalde battaniyeyi tepişip açıyordu.uyku tulumuyla yatırınca üzerine battaniye örtüyorum(şuan doğalgaz çalışmadığı için) ,açamıyor üstünü hem içim de rahat ediyor.
Hasret tgc ben düzenli kullanıyorum bi gece uyuyakaldığı için kalın battaniye örttüm gece bi uyandım tepine tepine açmış üstünü 😞korktum ya üşüdüyse diye şimdi hapşırma ve öksürük var 🤦♀️
Thesra [bilinmeyen] Canım e bebekten tog değerli bir tulum aldım 65 tl idi fiyatı %100 pamuk çok güzel
Esraabrklu tgc evet oğlum 8 aylık kullanıyorum fakat geceleri rahat hareket edemiyor kalın olduğu için 😁 oglum geceleri donuyor hep onu giyince öyle kalakalıyor yani 😊
Ceren tgc benim kızimda aynen böyle bir kız.. kesinlikle tavsiye ederim uyku tulumu tam bir hayat kurtarıcı oldu bizim için üstünü açmış olsa bile üşümüyor şuan 3 yaşında ve 8 aylıktan beri tulum kullanıyorum
Ceren [bilinmeyen] canım aldığın uyku tulumunun terlermemesine dikkat et kimisi elyaf oluyor onlar çok terletiyor
Thesra [bilinmeyen] Rica ederim canim al simdiye kadar niye almadim diceksin benim gibi vallahi kurtarici oldu💐💐💐💐
MerveAkbs tgc ben uyku tulumu kullanıyorum epeyce de kalın üzerine battaniye örtüyorum uyurken çoğu zaman açıyor ama sıkıntı olmuyor bu arada 3,5 aylık size daha çok lazım 😃
MerveAkbs [bilinmeyen] h&m civil ve lcw dan aldım ben hepsi de farklı kalınlıkta en beğendiğim civilinki çünkü daha kalın içim daha rahat 😃