Mirayy00 gozdem suan bende kullanıyorum arastirmadan esim eczacinin tavsiyesiyle almış simdilik memnunum baya vitamin balik yagi felan da var icinde ama fason mama deniliyo ne demek bilmiyorum açıkçası
ceylinnn Ben evhamlı bir anneyim herşeyi çok araştırdım. Evolviada maltodekstrin var. Yani glikoz şurubu. Doktorum bize aptamil önerdi. çok memnun kaldım.
Buse_ gozdem aptamil,hipp combiotik, bebelac gold denedim tek kilo aldıran kabız yapmayan evolvia oldu ben sadece geceleri veriyorum kızıma memnunum ama bulması zor e bebekten alıyorum sürekli
Burhanaltintop gozdem benimki kabızdı evolviaya basladım şimdilik duzeldi gibi ama daha yeni basladım inş ondandır bilmiyorum suan memnunum
Zuzuuu gozdem Çok güzel bir mama ne gaz ne kabız yapıyordu kızımın alerji olunca değiştirmek zorunda kaldık
kiliclar [bilinmeyen] marketde deneme yapıyorlardı denedim kıza ama sevmedi hiç bizimki aptamil içiyor.
Deletedmom115 Edacln35 Evet içerikten dolayı ama. Bütün mamaların genelde kokar zaten. Yani öyle güzel bir kokusu olan mama pek yok.
Edacln35 Deletedmom115 benım internetten aldıgım mama çiğ balık gıbı kokuyor siznkide öylemi kokuyor yoksa bozukmu
Edacln35 Mirayy00 balık yagı oldgny blıyorum ama ıkı hftadır kullanyorm zaten en son aldgmu ınternetten aldım ve dun çiğ balık gbı koktugnu farkettm bozukmu yoksa diğerleridemi oyle kokuyor