Gksuu Kızlar aşıyı doğduğu tarihten 1 hafta sonra yaptıran var mı yani oğlum 17 mayıs da doğdu 24 kasımda aşısını yaptırcam sakıncası var mı yardımcı olur musunuz??
Haticeado Gksuu yaaa 😍 benim oğlumda 17 Mayıs doğumlu bize hemşire 26 kasımda gelin aşıya dedi bi sıkıntı olmuyor yani
Gksuu Deletedmom115 sizinki büyükmüş ama bilemedim farkeder mi ebeniz bişe dedi mi niye gec kaldınız gibisinden?
Deletedmom136 Biz yaptırdık 10 gün sonra filan. O ayın içinde yapıldığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum
Gksuu Eda_ rota aşısı yaptırdım canlı aşı olduğu için 2 aşı arası 4 hafta geçmek zorunda o yüzden durum böyle canım
Amineslem Gksuu ben 6 ay aşısını 15 gün sonra yaptırmıştım hiç bir sorun olmadı ebe de bir sorun olmaz demişti
Eda_ Gksuu bende rota aşısı yaptırdım hemşiremiz 6. Ay aşısını yine aynı tarihe verdi zaten her ay aynı tarihte yaptırıldığin da 4 hafta geçiyo ilk defa gördüm geç yaptırma konusunu o yüzden
Gksuu Eda_ ben 24nde yaptırdım normalde 17sinde doğdu 24 kasımda yaptırmam gerekiyo şimdi 1 ay geç yaptırcam yazmadım 1 hafta geç yaptırcam oldu mu iyi geceler!
Eda_ Gksuu tepki vermenizi gerektiren bi durum mu var?? Hayırdır?? O zaman sorunuzu doğru yazın doğru cevap alın okeeeyyyy