MaryMary merhabalar, cırt cırtlı hikaye kitapları bu aralqr favorimiz zaten oyuncaktan çok kitap seviyor doğduğundan beri okuyorum. Onun dışında sesli hikaye kitabını seviyor eğlenceli hikayeler. Hışırtılı sayılar kitabıyla da kısa süreli de olsa oyalaniyor. Artık büyüdüğü için oyuncaklar küçük gelmeye başladı ☺️ ilgisini etraf daha çok çekiyor. Kız kardeşim zıplayan kurbağalar almış onları çok sevdi ben ziplatiyorum o gülüyor. Bul takları var ama henüz dikkatini çekmedi. İkili puzzle yapıyoruz. Hayvanlar hakkında sohbet ediyoruz ben birleştiriyorum o da eline alıp inceliyor. Top havuzu yaptım orda kısa süre de olsa oyalaniyor, arada yürütece koyuyorum işim olduğunda. Dün de dış ağrımız vardi erken ama kinetik kum oynadik çok dikkat gerektiriyor tabi ağzına almaması için. Yeşil mercimeklerle oynadık içine kurbağaları atmıştım, duyusal bir oyundu hoşuna gitti. Su oyunlarina bayılıyor. Suyun içine topları attım ya da kurbağalarını çok oyalamisti ☺️ daha sonra kalorifer petegine topları bantla yapıştırdım ve tek tek onları topladı. Bantlar eline yapisinca onlarida çıkarmaya çalışıyor yapabilirsiniz. Dokun hisset hayvan kartlarimiz var hayvanların tüylerine dokunuyor, ses çıkarma taklit vs yapıyoruz. O da oyalıyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar ☺️🌸