Guley Kızlar ben evlenirken çok iyi bir süpürge almadım durumum ona yetmişti haliyle zaman geçtikçe ihtiyaç duyuyorum yenisine sizce dik süpürge mi tercih etmeliyim yoksa normal süpürge mi marka önerilerinizide beklerim :)
mel1900 Guley İkisinin yeri ayrı. Bana pratik olsun, her dakika elimin altında olsun derseniz güzel bir dik süpürge iş görür. Ama ben sürekli detaylı süpürmek isterim, süpürdüğümde de dip köşe tam temizlensin derseniz normal elektrikli süpürge alın derim. Dönemlik temizliklerde dik süpürge işinizi görmez.
biimiyomyardimet Guley güzel bir dik süpürge hem derin temizliğini güzel yapar hemde gün içerisinde aşırı rahatlık. Benim xiaomi G10 3 senedir kullanıyorum mis gibi temizliyor. Annemlerde yeni arnica aldı harika çekiyor ledli filan bide 🤌🏻🤌🏻
Cyerg Guley dik supurge pratik oluyor ama her yere girmiyor bence normal alın, philiphs maraton mu neydi ondan vardı bende, bana çok ağır geldi anneme verdim, onlar da robot almıştı bana dik supurge de fantom var, çekişi falan güzel pratik oluyor
Lisboa Guley bende dyson 15 var çok memnunum bir yıldır. Aldığımdan beri diğerini hiç kullanmadım çünkü dyson zaten diğerinden çok daha iyi süpürüyor. Hem de çok kolay kullanımı. Tavsiye ederim.
Guley mel1900 ben günlük süpürmede bile her yeri sürüyorum aslında normal süpürge almak daha mantıklı galiba
mel1900 Guley Dik süpürge pratiklik açısından cazip gelebilir. İlerde güzel de bir elektrikli süpürge alabilirim derseniz şimdilik dik süpürge alabilirsiniz çünkü her eve lazım ama şarjlı süpürgeden elektrikli süpürge performansı beklemek saçmalık olur bence😊 Tabi bu temizlik anlayışına göre değişir.