NilDua Kızlar çöp olmasa Bİle küçük sinek dolu oluyor 2 3 aydır napıcam bişey söyleyin bıktım artıkkk
Dmt-01 NilDua evin içinde çiçek var mı belki çiçeklerden kaynaklıdır ya da kaynağını bilmediğiniz bi durum var.Bakliyatlarınızı gözden geçirin bi belki böceklernen vardır oyüzden olabilirler
Cyerg NilDua bizim evin çevresindeki ağaçlardan kaynaklı oluyordu, kabus gibi resmen. Sineklik var gene geliyordu, balkona cam kenarları gibi yerlere bence ilaçlama yapın
Kerem_k1 NilDua belediyeye söyleyin evinizi ilaçlasınlar. Annemlerin tuvalette çok olurdu çağırdık belediyeyi ilaçladılar da kesildi.
Cyerg NilDua olabilir, benim evin önü acık ama çevrede yeşillik alan çok ondan geliyormuş her yaz 1-2 ay oluyor bu
Tombikdonerartikcokpahali NilDua Pencereye sineklik takın. tek tük bulaşık kaliyordur onlara geliyordur. Ağaç dibinizdeyse
Kerem_k1 NilDua evet ücretsiz yaptılar. Tabi hangi şehirdesiniz bilmiyorum ailem Çanakkale’de oturuyor benim.
Minakadam NilDua sürekli çözüm değil ama ben bi kaba pekmez koyuyordum hepsi ona gelmişti sonra bidaha olmadı bende
Minakadam NilDua kaçırmadı da sanırım tatlı diye mi geldi anlayamadım sabah bi baktım hepsi içindeydi pekmezin