Elizabet26 9 aylık bebeklerinizin düzeni nasıl kalkınca ilk ek gıda mı alıyor yoksa anne sütü veya mama mı sonra uyku ve beslenmesi nasıl gidiyor
ppzeynep Elizabet26 Kalkınca anne sütü, sonra bir küçük kase peynir, tekrar anne sütü, yumurta, anne sütü, çorba veya köfte vb.yemek, anne sütü, canı isterse meyve(pek sevmiyor) sonra sabaha kadar istedikçe anne sütü. Günde iki kez uyuyor.
Elizabet26 alintugce34 100710 menek16 Bende ilk mama veriyorum sonra ilk uykusunu 11 de yapıyor 12 gibi de kahvaltı yapıyor sanki biraz geçe kalmış gibi oluyor siz uykusundan önce mi kahvaltı yaptırıyorsunuz
100710 Elizabet26 7veya 6.30 gibi kalkar mama veriyorum sonra saat 8.30 gibi uyur bir saat kalkınca kahvaltısını veriyorum
menek16 Elizabet26 6:30-7:00 civarı uyanıyor 8:30 gibi kahvaltı yapıyor gerçi oglumun ek gıdayla çok arası yok bi yumurta yerse seviniyorum ya da 3 lokmadan fazla :)
[silindi] Elizabet26 uyanınca ilk önce emmek istiyor. Aradan zaman geçince kahvaltı yapıyor. Keyifçi biraz bizimki 😅 öğlene doğru meyve veriyorum bazen çorba akşam da kıymalı veya tavuklu bir sebze yemeği. Haftada bir de somon yediriyorum akşam yemeği olarak yanında da pilav veya zeytinyağlı sebze yemeği ile.
Eminecak Elizabet26 sabah uyanmasina bağlı. Benim oğlum acıkıp kalktiysa önce emziyorum uyumaya devam ediyor bir iki saat daha uyuduktan sonra kalkip kahvaltı hazirliyorum kahvaltıdan sonra isterse emziriyorum. Oglen uykudan sonra corba ikindide meyve aksam yemek öğünleri boyle. Ama aralarda hep emzirdim. Gün içinde oyun oynarken falan kuru üzüm yediririm cok sever.
Elizabet26 Eminecak kuru üzüm 9 aylık nasıl yediriyorsunuz suda bekletip yumuşatarak mı ezerek mi yoksa direk ısırıyor mu
Eminecak Elizabet26 agzinda yarim saat ceviriyor şeker sakız gibi sonra yutuyor. Öyle suda falan bekletmiyorum