T-annesi Kızlar bebeğim 9 aylık hurma verebilir miyim? Hurma püresi mi tercih etsem daha iyi ? Siz hangi oğunde yediriyorsunuz ?
Annem-65 T-annesi ben muhalabilere katıyorum genelde öğlenden sonra falan veriyorum 8 aylıkken vermiştim bir sorun yaşamadım
Asym33 T-annesi Verebilirsin ben hurmaya sıcak su dokuyorum yumuşayınca içine bide muz eziyorum birazda yulaf unu top haline getiriyorum çok seviyor
[silindi] T-annesi 8 aylıkken verdim, sıcak suya atıyorum 1-2 dk bekletiyorum kabuğu ayrılıyo o şekilde kolayca, sonra çatalla eziyorum veriyorum genelde avokadoyla karıştırıyorum meyve pürelerine katıyorum
BabyBaB T-annesi doktorumuz verebilirsin dedi 6. Aydan beri veriyorm suda bekletip ara öğünlere katıyorum
Mercosey T-annesi kahvaltıda verebilirsiniz muhallebisine katabilirsinz. Ben sıcak suda bekletip eziyorum. Ya da ince ince doğrayıp eline veriyorum 10 aylık
fbetul4270 T-annesi ben 6 aylıkken başlamıştım vermeye. Kaynar suda bekletiyorum iyice yumuşayıncaya ezip kefirin içine katıyorum onu çok seviyor. ☺️
Mrv_cnl T-annesi yoğurtla ara öğünde kahvaltıda yada gece mamasında da kullanılabilir her iki şekli de Uygun