Merveliyo Cocolingo edafmo nasıl yapıyorsunuz ayıp olmazsa ben bi akşamdan ıslayıp yaptım istediğim gibi olmadı bide gündüz haşlayıp dinlendirdim pişirdim öyle de olmadı acaba fasülyeden mi kaynaklı ama bilmiyorum çok kötü oluyo
ikitosbikannesi Cocolingo Domates çorbası Balık Salata Fırında helva Tarım kredinin fasulyesini bir deneyin derim bende İspir kullanıyordum memleketten geliyordu bitince tavsiye üzerine denedim gerçekten lezzetli güzel kabukta atmıyor 🌸
sedaozkan22 _Serenity16 taze fasulye kızartmasını nasıl yapıyorsunuz bende denemek istiyorum dün yemeğini yaptım yarısını ayırdım kızartmasını yaparım diye tarif paylaşabilirseniz sevinirim ☺️
Karl_ozlem Cocolingo ay hergün ne pişirsem düşüncesi daral geliyor 😂dün fırında patlıcan musakka pilav tarhana çorbası yapmıştım bugünde yeter🥰
Cocolingo BuzluKahve benim kızımda yemiyor hep ona ayrı yapıyorum sadece tereyağlı yoğurdunu yiyip mantısını tükürüyor 🥺
BuzluKahve Cocolingo Kızıma da eşimin sevmediği bir şey yapıyorum o gün, genelde mercimek yemeği oluyor😂
Sonbahar01 Cocolingo buzlukta da hiçbir şey yok maalesef. Daha önce hiç buzluğa birşey atmadım bu yaz atarım inşallah