Ceren4554 Selam anneler 1 ay 20 günlük bir oğlum var uyurken ayağını titrettiğini fark ettim şimdi de ayaklarının altına dokunuyorum dokundukça titretiyor korkmaya başladım yaşayan var mı normal mi
ilkannelik_30 Ceren4554 çok küçük henüz refleksleriin en kuvvetli olduğu dönem kaygılanma ama tabi uine doktoruna sor rabbim güzelliklerle karşılaştırsın
Ayseasya14 Ceren4554 benimde bebeğim 40 günlük tek bacagı titriyo bir sonuca varamadım neden olur acaba
Zehra4545 Ceren4554 bende simdi paylastim bnim kizimda 1 ay 20 gunluk ayni sekil bizde yasiyoruz bnimkinin hem cenesi hem sol bacagi bole yarin doktora gidicem sorucam haber ederim ben gene
Beril4226 Telaslanmayin benim kızımda bir aylıkken eli titriyordu uyurken bende biraz telaş yapmıştım ama ikinci aydan sonra geçti .Bide nazar dualarını eksik etmeyin sağlıkla büyüsün 🤗
dilaracill Bizde de titreme değil de daha cok ayak atması var huzursuz bacak sendromundan süpheleniyorum yaşayan var mı bu durumu
Ayseasya14 dilaracill canım benimde öyle bide bacaklarını çok kasıyo dümdüz yapıyo agrıyo gibi şeninde öyle mi
dilaracill Ayseasya14 hayır kasmaları yok dediğim gibi sadece ayagı sürekli atıyor attıgı içinde korkup uyanıyor bunun bir çözümü tedavisi var mı acaba