Mylovelovemom Sadece 3 saat uyuyabildim bebis de uyandi tek basima bakiyorum basim catliyicak sanki tavsiyeniz var mi? Kalbim sikişiyor yorgunluktan
CankizimRavzam Mylovelovemom bir abdest al Ayetel Kürsi oku kuran aç dinle birde kahve yap iç kendine gelirsin insallAh ❣️ oturdukca bunalirsin bende 4 den beri ayaktayim kızım acıkmış ona makarna yaptım yedirdim 🤭 bide sağolsun cimcime çiş yapacam diye banyoya gitmiş rujları almış heryere sürmüş duvarlar eli yüzü üstü başı hep boyaydi bide onları sildim üstelik 😅😅
Fatma6328 Mylovelovemom ah ah yine 3 saat çok uyumuşsun🤣 ben yüzümü yıkar balkona çıkar öyle kendime gelmeye çalışırdim ona bile izin yoktu ağlamaktan Odada savaş çıkardı esim asla uyanmaz uykusu çok ağır bende tek bakiyorum bazen cildirirdim şuan 3.ay 18 gunluguz düzeldik az bisi gazimiz bitti
Bilgeztrk Mylovelovemom uyuturken dinlenmeye çalış yanına yatarak uyut sallayacaksan bile göğsüne koy yat öyle salla ya da yatarken koluna koy salla. Ama uykun ağırsa öyle yapma Allah korusun çocuğu ezersiniz
Mylovelovemom Fatma6328 🤣🤣🤣sorma valla ciddwn öyle oldu e sutunuz kesilmedi mi bu kadar az uykuya. Valla kotuyum basim donuyo bakalim kahve yapicam 🤣
Umutluluk Bende 5de uyandım ve iki çocukluyum bunu yatırıp dinleniyim desem diğeri 2yaşında ona kim bakacak ölmek üzereyim her yerim ağrıyor
Mylovelovemom Umutluluk bende artık ben uyudum iki 3 saat sonra bebiş uyandi bi kalktim berbat haldeyim zombi gibi şuan heryerim agriyor bakalim ölüm gibi bisey oldu ama kimse olmedi🫣
incitanem3 Ama gecicek günün ilerleyen saatlerine doğru yani ben alıştım sabah çok zor kalkıyorum gecede siz gibi üç saat uyuyabildim oda bölük bölük ama alışıyorum gün içinde saatler geçtikçe
Kuzey-isigim Mylovelovemom ben bebeğim doğduğu ilk 2 ay o kadar zorlandım ki anneme dedim uykusuzluktan ölünüyorsa ben ölücem galiba:))
Mylovelovemom Kuzey-isigim bende bir de sadece kucagimda uyuyor atak dönemi, valla olünebilir kalbim sikişiyor 🤣🤣 neyse allah kolaylik versin bize insallah