Mugekatlasb Merhabalar 6 gündür sol kalçamda geçmek bilmeyen bir ağrı var. Bazen ağrısından topalliyorum bile. Yatakta bir taraftan bi tarafa dönerken bile şiddetli acıyor
Ebruuu_00 Mugekatlasb bende sezeryanım 7 aylık oldu bebeğim hâlâ ara ara var eskisi gibi ev işi falan da yapamıyorum belime bacağıma ağrı giriyor
Mugekatlasb Doğumdan sonra verilen D vitaminini düzenli bir şekilde kullanmadım onun bi etkisi var mıdır ?
Hamzaurass Mugekatlasb sezaryen mi oldunuz? Yaklaşık 10 gündür de aynı şekilde bende sağ bacapımda var yeri geliyor toparlıyorum da
ZeynepByln Bende de var bacağıma vuruyor bazen hatta bende bu ay komple evi baştan aşağı temizledim bir de oğlumda ağırlaştı ondan oldu sandım ama demek ki herkeste oluyormuş bende sezeryan oldum 6ay oldu doğum yapalı
Mugekatlasb ZeynepByln kilodan oluyor diyen arkadaşlarımda var ama bilmiyorum. Ben kiloluyum da belki etkisi olabilir
Zuzua Magnezyum eksikligindende agrilar takilmalar adim atamick druma gelmeler olabiliyor. Hamilelikten kalma varsa bi kacgun ic istersen . Hem kemige hem kaslara faydasi var
Mugekatlasb Zuzua hepsini kullanmıştım. Ama sabahtan bi sağlık ocağına gidip kan tahlili vermek lazım. Ona göre takviye kullanmaya başlanmalı. Gerçekten hiç dermanım yok
Mugekatlasb Ebruuu_00 benim 7 gün oldu bugünle hayat kalitemi etkileyen bi ağrım var ara ara olmuyor bu ara bi başladı 7 gündür geçmedi