seboss35 SeymaV bende de var eşim nişanlıyken hediye almıştı o zamanlar düzenli kullanıyordum etkisi vardı az çok Evlendikten sonra hiç kullanmadım şimdi kullanmak istiyorum ama emzirmekle bı alakası varmı bilmiyorum o yüzden kullanmıyorum
SeymaV seboss35 bende kullanmıyorum emziren ve gebelerde denenmemiştir yazıyodu klavuzunda ama bitince başlicam
gurbettebiana_98 Yesillimon Avakado1 busrayalcinkayaaa Canlarım buraya resim eklemeyi bilmiyorum basıyorum alttaki görsel işaretine fotoğraf yerine bi kod gibi bişey geliyo o yüzden direk yazıyorum modeli braun silk expert pro 5 yada BD5001 ailecek bu ikisini kullanıyoruz 4 5 sene önce BD5001 modeli vardı sonra o sürüm kalktı alan pro 5 i aldı ikisinide deneyimleme görme şansım oldu bence ikiside aynı görüntüsüyle oynanmış ikisini kullananlarımızda aynı sonucu aldı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz heryerde var zaten media mrkt vatan istediğiniz yerden alın ve bana dua etmeyi unutmayın 😂😊
Avakado1 gurbettebiana_98 teşekkür ederim canım, şu kıllardan bi kurtulam hayırlısıyla Allah razı olsun ♥️