Aybarss00 Selam arkadaşlar bebeğim 6ay 19 günlük 9900 kilo boyu da 69 ama hala dönmüyor yürüteçte durur sağa sola gider ellerini ayaklarına atar destekli oturur ama dönmüyor bu normal mı kilosundan mı yoksa doktor goturmelı mıyım bebeği geç dönen oldu mu ?
Senamurat1811 Aybarss00 benim de 6 ay 13 günlük benimde senin anlattığın gibi dik bir şekilde desteksiz. Oturamıyor ama ayaklarına eğilip tutuyo öyle durabiliyor ara sora devriliyo ama 😅benim de dönmüyo daha altını açınca ayaklarını tutup sağ sola dönmeye çalışıyo ama ters dönmüyor daha 9 kilo benimki de 6 aylıkken gittim onu sormayı unuttum ama doktor herşey yolunca dedi muayene de her doktora gittiğimde evde şunu soracağım diye dediğim ne varsa hep unutuyorum 🤦🏻♀️
alykncc1 Aybarss00 benimki de 6 ay 25 günlük dönmüyor. Başta takardım ama şimdi hiç takmiyorum bir şey olmaz Allahın izniyle dönerler 😀
nursenbaris Aybarss00 kıyafetleri oldukça inceltin sert bir zeminde sizde destekleyerek onu siz döndürün önce bunu gün içerisinde tekrarlayın önce siz desteklereyek döndürün daha sonra oda yavaş yavaş dönmeye başlayacaktır bizde böyle olmuştu
PelinCaglar Benimkide 5buçuk aylık ama asla dönmüyor doktor normal diyor ama çıldırıcam çok taktım kafaya
Aybarss00 Melike_esma kız bu totosunu dahi kaldırmıyor hiç donmeye niyeti yok hayır yanı bişey olmasında dönmesin insan endişe ediyor
Melike_esma Aybarss00 hep bunu örnek veriri annem ben 7 aylıkken emeklemden yürümüşüm yürümüşümde ne olmuş hiiiç 🤪🤪🤪 bunlar attı özellikler değil yani 😎 nazar değecek diye misafir kabul etmiyorlarmış düşünün gerisini her bebek farklı sonuçta bebegınızın canı ve paşa gönlü ne zaman isterse o zaman dönsün sağlıkla büyüsün inş
Aybarss00 Senamurat1811 aynen valla canım bende içim rahat etsin diye randevu aldım soracağım buradaki tecrübeli annelere de danışmak istedim canım
Aybarss00 nursenbaris bi kaç defa denedım kafasını çarptı yere sonra ağlayınca cesaret edemedim az toparlansın tekrar deneyecegım canım inşallah
Gamzelim11 Aybarss00 bence kilosundan da olabilir döner takmayın yaa bu kadar her çocuk farklıdır valla maşallah kilosu çok güzel benimkide en son 7 buçuk kiloydu şuan ne kadr aldı bilmiyorum kilo alsın diye ugrasihorum bende kilosuna çok takıyorum birde kv sürekli zayıf zayıf diye moralimi bozuyor kilo almıyor diye üzülüyorum Dr normal dedi ama çok şükür dönüyor döndükçe seviniyor filan
Gamzelim11 Aybarss00 yere koyun bebisi üstündeki kıyafetler onu rahatsız etmesin özgür olduğunu hissettirin ve oyuncaklarını filan koyun uzanabilsin dokunsun o hevesle döner inşallah 🙏
oykumoms Hiçbir bebekle kıyaslamayın 6 aylık oldu dönmesi lazım diye bir şey yok. her bebek ayrı gelişim gösterir siz destek verin sürekli egzersiz yaptırın. dönmesi için siz yardımcı olun zaten kısa bir zaman içinde o kendisi de dönecektir
berna5225 Aybarss00 bebeğim 2.5 aylıkken dönüyordu sonra bıraktı kendim çabalasamda dönmedi 7 aylık oldu bi baktım yatakta yüzüstü dönmüş ondan sonra önünü alamadım hele alt açarken işkence gibi boşver zamana bırak her çocuk farklı bi anda kendileri dönüyor zaten merak etmeyin zamanı gelince kendi yapacaktır
_serapmila_ Aybarss00 yürüteç dünya sağlık Örgütü önermiyor gelişimini geriletiyor belki o yüzden dönmüyordur bunu bi araştırın isterseniz
Aybarss00 _serapmila_ haklısın kuzum ama bazıları da bındırın dıyor çocuk doktoru çok uzun bi süre olmamak şartıyla bindir diyordu