Morportakal Herkese merhaba . Bebeğim diş çıkarma sürecinde ne denediysem(tetagil,zeytinyağı karanfil kürü,taze soğan vb)etki göremedim başka önerisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
twofruits Morportakal inanmayla alakalı olduğunu düşünüyorum kehribar kolye üç aylıkken ağzı sulanmaya başladı taktım anında kesti ilk dişlerini patladıktan sonra su içerken tıkırtıdan farkettim azı dişleri hariç aynı anda 4 tane geldi zorlanmadık illaki oğlum hissetmiştir sızısını ama ateş ya da huzursuzluk olmadı çok şükür
Gokturk_ Morportakal Trendyoldan osanit diye bi bitkisel birşey aldım ben o biraz kesiyor ağrısını ya .Benimkinin üst dişler mahvetti çocuğu
gozleri_deniz1 Morportakal size çok doğal tarif vereyim diş ağrısına birebir sarımsak kürü kızıma haftada 2 kere veriyorum hem bağışıklık hemde diş için çok etkili 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı pekmez(karadutözü keçiboyzu vs gibi yoğurtta olur)yada bir yaşından büyükse bal 4 5 damla limon sıkıp karıştırıp veriyorsunuz. Sarımsak minik minik doğruyorsunuz.isterseniz bu kür için (hastalanmayancocuk insta sayfasına bakmanızı tavsiye ederim)
Buse5_ Bi arkadaşıma yurt dışında doktorlar önermiş. Damaklarına vanilin sürün rahatlatır diye. Benim bebeğimde normalde elini ağzından çekmiyordu sürdüm rahatladı gerçekten.
Morportakal Buse5_ Benim bebeğimin de eli sürekli ağzında yüzü tahriş oldu salyadan . Tavsiyeniz için teşekkür ederim deneyeyim
twofruits Morportakal ben instagramdan almıştım bir buçuk sene oldu hatırlamıyorum maalesef sayfayı kehribarsepeti gibi bişeydi adı galiba orijinal sertifika ile geldi
Morportakal Gokturk_ Bakayım ben de. Alt dişini çıkarıyor 2 tane birden geliyor sanırım. O kadar çok canı yanıyor ki bağırıyor:(((
Gokturk_ Morportakal bizimki üsttekiler geliyor artık öyle bi bağırıyor ki ev yankılanıyor sesi de kalın herkes soruyor niye bağırıyor diye dedim dişleri çıkıyor sinirleniyor ondan 😂
gozleri_deniz1 Morportakal kesinlikle deneyin şiddetle tavsiye ederin yorumlara bakn isterseniz çocuklarımız hasta olmasın ilaçlara bağımlı olmasınlar
Morportakal gozleri_deniz1 ben de sizin gibi düşünüyorum jel vs kullanmak hiç istemiyorum. Yarın hemen yapacağım inşallah iyi gelecektir. Çok teşekkür ederim yardımınız için
Morportakal Gokturk_ Ayyy bizimki de öyle hööğ hööğ diye bağırıyor bir de çığlık atmayı benimsedi dış ağrısı vurdukça sinirleniyor daha çok😅 Çok üzülüyorum o haline ama bir yandan da çok tatlı oluyorlar
Gokturk_ Morportakal valla bende çok yoruldum inan ki eşimi sabırsızlıkla bekliyorum işten gelmesini😂