Pikapikapikacuuu Tubaucak 15 aylık kızım benimde kova burcu. 8 şubat 🥰. Bizimkide dışarı aşığı. Akşama kadar sokakta kalsın sesi çıkmaz 😅. Mızmızlığı var ama genelde diş döneminde oluyor ve gerçekten dikkatli sürekli izliyor beni aynısı yapmaya çalışır
Tubaucak Pikapikapikacuuu 11 subatta bizimki :) dedigin gibi disari cikmasin kriz geciriyor resmen ve kolik bir bebekti hala ara sira cekiyoruz sancisini :) cok dikkatli ama bir okadar da sıkılan bir bebek
defneemomm DilekGunes 2 ay 2 günlük yeni yeni gülmeye başladı, çıngıraklarını gösteriyorum şarkı açıyorum öyle gülüyor ☺️
Nurfatihsare Pikapikapikacuuu vala benm kizmda aynı sanki onu tarif ettnz tanmdigi insanlara bile güler kendini sevdirmyr sevdirri soakktaki kediye bile yanına yanına yanasip emziğini al dyor o derece paylaşımcı😁
Pikapikapikacuuu Nurfatihsare ahaha evet ya gözümde canlandı. Eline ekmek veririm sırayla herkese uzatır aah ahhh yapar 😅
LadyGirl Defnenin-annesii kızım sürekli agliyor balik burcundan başka olamazmış heralde 2 buçuk ayligiz şimdiden belli etti burcunu😀
Defnenin-annesii LadyGirl Balık için yazanların hepsi aynı şeyi söylüyor 🤭 tüm bebekler ayrı ayrı zor kolaylıklar dilerim 🫶🏻
kahvepres Defnenin-annesii bizde balık fazlasyla duygusal hasas delirtiyor beni sürekli bi mız mız galinde ağlamaklı
Nurfatihsare Pikapikapikacuuu evet demkki paylsmci olck minik kizlr bide herkze guluck saçıp biyandan çekiniyor öle bı de havası vr😁😁🥰
rRabiadDoruk Aminelina aynen oglak burcu oğlumda ilgilenilmeyince hemen ağlıyor, elimi yikayim desem arkamı dönünce bagirmalar, aglamalar
Defnenin-annesii aysnrrrrrrrr Hahaha 😂 bu postu açana kadar inan bende öyleydim ama tüm başaklar böyleymiş 🤭🤭
Babylover23 Elifalagoz6067 hahah al benden de o kadar ben de teraziyim mesela bir yere gidicem derim iki dk sonra vazgeçerim eşim sorar hani sen gidiyodun yine mi vazgçtin die😂☺️ birşeyi begenir alırım sonra hiç yakıştıramam terazinin bütün kötü huylarını toplamışım