Minikkopya Neslihan8181 ıslak mendil Altının uzun süre pis bırakılması özellikle kakalı Tam kurulamadan bez bağlanması Bebeğim 3 bucuk aylık oldu bu 3 maddeye dikkat ettim bir kez bile pişik olmadı hatta 2 farklı marka bez kullanmama rağmen
Filiz2 Neslihan8181 3.5 aylık molfix bez ve ıslak mendil kullanıyorum sudocrem kullaniuorum doğduğundan beri çok şükür hiç pişik olmadı
Neslihan8181 QueenMommm o konuda çok titizim ki yapar yapmaz değiştiriyorum krem de kullanıyorum bez yapar mı acaba
Tgkaneses Neslihan8181 yapa4 tüm bezler pişik yaoar bn sğrekli açıyorum altını bezsiz gezıyo ustune de yapıyor çişini olsun yıne de havalandırın. Kakasını da kendım yaptırıyorum zaten tuvalet iletişimi ile. Faydası cok oluyor kaka değmiyor bebeğe
Minikkopya Neslihan8181 ıslak mendil yerine pamuk öneririm. Hemencecik lavobada ıslayın yeter. Şmdi birileri cıkıp ıslak mendili yıkıyorum der ama madem yıkayacaksınız niye alıyosunuz derim. Pamuk en güzeli inan. Bir keresinde sleppy ıslak mendili kendime kullandım bebeğimde kullansam ne his olur diye. O kadar rahatsız ettiki beni tarif edemem.
QueenMommm Neslihan8181 o zaman bilemiyorum canım altını sadece suyla temizle pamuk kullan istersen öyle daha iyi aslında işte maalesef ıslak mendil kullanıyoruz
Meri-Mel Canım pamuk kullan ben doğduğundan beri öyle yapıyorum çok şükür memnunum baby me ’nin ıslatıp saklama kutusuna koyuyorum boş vaktimde hazırcacik hem sağlıklı ,hem kimyasalı yok hem de büyük bir sorun olmuyor pişik 🤗