Hilalgunes Kızlar bebeğim 6 ay 27 günlük sadece yüzünde ateşi var ve kulağını kasiyo anlamadım dismi sizce
Tomyris Hilalgunes muhtemelen diş, bizimde öyleydi koltuk altı ateş 36,5 çıkarkan kulak ateş 37,8 felan çıkıyordu maksimum 38i bulmuştu. Kulaklarını ve saçlarını çekiştiriyordu sonra diş geldi..
Mimeva Hilalgunes böyle bi durumla karşılaşmadım benimki uykusu gelince saçını çekip kulağına el götürür ama ateşi varsa ve sürekli eli kulağına gitmesinin yanında siz kulağına dokunduğunuzda rahatsızlık duyup ağlıyosa kulak enfeksiyonu belirtisiymiş araştırmalarım sonucu bu bilgi edinmiştim
Karl_ozlem Hilalgunes benim bebeğimde 10 aylık azı dişleri çıkcak herhalde 2 gündür çok iştahsız kulağını kaşıyıp duruyor ateşi çıkıyor ara ara calpol veriyorum uykusuda hiç iyi değil çok huysuz
Hilalgunes Tomyris evet saçları cekistiriyo vücudu aynı dediğiniz ateş ama anlı ateşli ağzında bile ateş var hastaneye gotursemmi birşey yaparlarmı
Taze_annecik Hilalgunes Ateş düşürücü verirler hastanede siz soyun eklem yerlerine ıslak bez koyun. Gelmezse ateş düşürücü verirsiniz.
Hilalgunes Taze_annecik uykumuz bile yok uyanıyor sürekli gece boyu nöbetteydim başında umarım diştir biraz ates düşürücü verdim sirkeli su zararlı diye koymak istemedim normal su ile bez koydum
Mimeva Hilalgunes ateşi diştendirde bence kulak ve saç çekmesi uykusuzluktandır uykuları azsa belli aydan sonra böyle belli ediyorlar yorulduklarını☺️