Mervetnl O kadar çok başlık açtım ki forumdan kovulucam 😂 Kızlar ilk regliniz nasıldı ben dün oldum yemin ediyorum oturduğum yerden kanla kalkıyorum eşim artık dalga geçiyor ev cinayet mahaline döndü diye oğlanın bezlerinden koyucam 😂😂
yase_bora Mervetnl ilk olduğum aylarda koltuklara oturmaya korkuyordum her oturduğum yerde leke kalıyordu, iki ay mi ne sürdü sonra normale döndü
Mervetnl elifdedim ya inanamazsınız nasıl yoğuun gerçekten ped dayanmıyor 🥹😂 Gülüyorum ama oturmaya korkuyorum 😂😂
elifdedim Mervetnl kız bez koy o zaman benim evlenmeden önce çok yoğun olurdu bebek bezi koyardım kafam rahat ederdi 🙃
Mervetnl yase_bora ya benim bu zaman kadar hiç geçtiğini hatırlamam 32 yaşındayım hayatımda ilk defa böyle oldum 😅
Mervetnl Uffsananebeslk benim 2,5 ay oldu doğum yapalı yeni oldum işte kiraz sapı falanda içmiştim ödem için galiba oda tetikledi biraz
Melisayy Mervetnl ikinciyi doguruyom sanmıştım ne öyle bir ağrı nede öyle bir kanama yok gerçekten sabaha karşı bir ağrı yakalamıştı yataktan kalkamadım ağladım resmen 😬😂😂