findikbrnlu0_ Kızlar allah aşkına ya çıldırıcam oğlum 5 aylık 2 saat öncesine kadar hiç susmadan ağlıyordu oturuyoruz ağlıyor kalkıyoruz ağlıyor nefessiz bırakıyor kendini diş etleri kabarık ama bu kadar olur mu bilmiyorum bu nedir sizce neden böyle oldu?
MeTeCa findikbrnlu0_ Eğer diş çıkarma belirtisi varsa kesin ağrısı vardır. Tetagil diş granülünden ben memnun kaldım, tavsiye ederim. Karanfil yağı sürmek de iyi geliyormuş. Yeşil soğan sapı, diş kaşıyıcıları buzdolabında soğutup vermek vs vs
gozleri_deniz1 findikbrnlu0_ dişten kaynaklı değilse boğaz enfeksiyonu olabilir böyle durumlarda benim kızımda ağlıyor aynı şekilde ama diş çıkarıyorsa diş ağrısına birebir sarımsak kürü var gerçekten çok etkili 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı (bir yaşını geçtiyse) bal yada pekmez(karadutözü keçiboyzu vs gibi yoğurtta olur)4 5 damla limon sıkıp karıştırıp veriyorsunuz. Sarımsak minik minik doğruyorsunuz.isterseniz bu kür için (hastalanmayancocuk insta sayfasına bakmanızı tavsiye ederim)
findikbrnlu0_ MeTeCa iki alt kabarık da daha bugün böyle çok ağladı nefesi kesilecek kadar calpol verdim yarım çay kaşığı rahatlattı sanırım
aliaras_2022 findikbrnlu0_ hayır bir iki gün sonra geçer sonra devam eder salyada akıtıyor mu ellerini dişlerine çok sürüyor mu
gozleri_deniz1 findikbrnlu0_ bal yerine pekmez olur yada ek gıdaya başladıysanız meyveli yoğurtla verebilirsiniz yada yoğurta sarımsak doğrayıp olur
gozleri_deniz1 findikbrnlu0_ siz hastalanmayancocuk instagram sayfasına göz gezdirin bende burada kullanıcı sayesinde ggörmüştüm iyi ki sayfaya bakmışım sarımsak sayesinde ilaç bile kullanmıyorum