3-4 yaş uyku düzeniniz nasıl? Düzenimiz çok bozuldu, öğle uykusu uyuyordu kreşte de devam etti. 3 yaşında kreşten aldık artık uyuduğunda gece geç yattığı için uykusunu kestik, biraz zorlansak da alışmıştı diyelim. Havalar sıcak olduğu için dışarda dolaştığımzdan dolayı gündüzleri öğlen dayanamayıp kendi kendine uyumak istiyordu biraz kestirsin madem kendi istiyor dedim sonra tekrar alıştı uyutmasam ya küvette ya salıncakta ya akülü arabada ayakta uyuyor cidden dayanamıyo vücudu. Gel gelelim bugün geç uyandı diye uyutmayayjm dedim öğlen bebek arabası ile gelirken uyuyakaldı 5 dk en fazla ama hala uyumak istemiyor ayrıca aşırı huysuz. Bende bu çocuk öğle uykusu uyumadan da geç saate kalacaksa çekilmeyecek huysuzlukları olacaksa öğle uykusu yapsın madem diyorum çok zorlanıyorum. Öğlen uyuduğunda yemeğimi işimi halledebiliyorum uyumadığınde iş yaptırmıyor habire de çizgi film açmak istemiyorum zaten açsam da izlemiyor ben iş yapıyorken hep peşimde benimle oyna diyor. Siz nasıl baş ediyosunuz? İşlere nasıl yetişiyorsunuz?